Beograd

Pojavio se uznemirujući snimak pogibije mladića na pješačkom

  • Izvor: Telegraf.rs
  • 08.12.2022.12:59

Stravičan snimak pogibije Mihajla L. (26) koja se dogodila sinoć u Bulevaru kralja Aleksandra objavljen je na društvenim mrežama, a na njemu se vidi kako audi velikom brzinom nalijeće na mladića i djevojku.

Njega je, kako se vidi iz priloženog, auto bukvalno bacio sa pješačkog prelaza, a njegova djevojka je "za dlaku" izbjegla smrt.

Zastrašujući snimak je objavljen na Telegramu na OVOM LINKU.

Podsjetimo, do teške saobraćajne nesreće koja se sinoć dogodila u Bulevaru kralja Aleksandra u kojoj je poginuo Mihajlo L. (26), a njegova djevojka Viktorija L. (24) povrijeđena, prema riječima očevidaca koji su dali svoje izjave, došlo je tako što je vozač audija preticao drugi auto.

"Išao je brzo ka Ustaničkoj ulici, pretekao je auto ispred sebe, nije uspio da se vrati u svoju traku i pokosio je dečka i djevojku. Bilo je strašno... Ljudi su se odmah skupili. Vozač audija je odmah izletio napolje, hvatao se za glavu... Ono je bila teška tuga", rekli su.

Nesreća se dogodila kod "Kluza", a medicinski tim je po dolasku konstatovao smrt.

Vozaču automobila određeno je zadržavanje po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Mihajlo je poginuo dok je prelazio ulicu držeći se za ruku sa svojom djevojkom.

Vozač audija ga je od siline udarca odbacio 50 metara, udario u parkiran automobil i na kraju u zid.

U audiju je bio sa djevojkom i prišao je da pomogne mladiću koga je udario.

Uhapšeni mladić ima važeću vozačku dozvolu, a u posljednje dvije godine sankcionisan je za vožnju bez dozvole, prekoračenje brzine i vožnju bez pojasa.

Nakon uviđaja uzeti su mu krv i urin na analizu. Na testu je utvrđeno da nije bio pod uticajem alkohola i droge, prenosi "Telegraf.rs".

Tagovi: