Бизарна смрт

Полицајца издало срце током интимног односа, пронађен потпуно наг у службеном возилу

  • 26.02.2024. 09:00

У Србији, смрт некад изненади на најнеобичније начине: од живота угашеног због дозера за шећер, до судбине прекинуте падом жице.

Бизарност случајева, као што је полицајац који је изгубио живот током сексуалног односа, премашује границе вјероватноће. Далеко од уобичајених узрока трагедије, ове приче изазивају јавно запрепашћење. Доказ су да у Србији, као и у цијелом свијету, смрт долази у најразличитијим и понекад незамисливим облицима.

У Бујановцу се догодила трагедија у сриједу када је С. А. (57) из Врања изгубила живот у посластичарници под бизарним околностима када је са супругом дошла у радњу како би изабрали торту.

Власник радње их је повео на спрат како би погледали декорације за торту.

У једном тренутку док су њен супруг и власник радње гледали декорације, а жена која је стајала иза њих, и услијед непажње пала са првог спрата кроз незаштићен отворен простор и у бесвјесном стању је одвезена у Дом здравља у Бујановцу, одакле је транспортована за Врање, али је услијед задобијених повреда преминула.

Тужилаштво је наложило да им се након увиђаја достави извјештај.

Убио младића дозером за шећер

Сличан случај забиљежен је и у Убу, гдје је Никола Лукић (26) настрадао 2022. године, погођен стакленим дозером за шећер.

Инцидент се одиграо у кафићу “Лондон” у центру Уба, када је Л. М. (46) у току конфликта са власником локала Ђ. В. зграбио дозер за шећер на једном од столова и ударио у главу Лукића који је све вријеме смиривао ситуацију.

На жалост, несрећни младић је два и по часа након туче преминуо на путу за болницу у Ваљеву пошто му је изненада позлило, иако се претходно осјећао добро на прегледу у Дому здравља на Убу.

Убила га електрична жица са бандере

Јован Марић (21) из Бечеја изгубио је живот 24. августа 2022. године у несрећном случају када је на њега, док се бициклом враћао из ноћне смјене, пала електрична жица са бандере.

Поједини медији су тада прво пренијели да је Јован страдао када је нагазио на жицу поред баре. Међутим, ближи пријатељи су разјаснили да се несрећа догодила док се сам враћао кући бициклом, демантујући да је био у пратњи колеге. Радио је смјену од 18 часова до два послије поноћи. Те ноћи, враћајући се кући, није било олује или лошег времена које би могло да узрокује пад жице. Она је једноставно пала са бандере директно на њега – испричао је тада извор близак неутјешној Јовановој породици.

Упао у септичку јаму за вријеме нужде

Томислав Павловић (67) из Лесковца погинуо је када је упао у септичку јаму, за вријеме нужде коју је вршио у пољском клозету!

Несрећа се догодила у фебруару 2016. године, приликом пада дијела надстрешнице шупе и клозета, које су са собом на жалост повукле и Павловића.

Његово тијело су извукли ватрогасци и радници ЈП „Водовода“, који су претходно морали да – испразне јаму!

Полицајца издало срце током сексуалног односа

Полицијски службеник М. М. (45) из Бајине Баште, у фебруару 2015. године нађен је мртав у свом возилу, а резултат истраге је показао да је преминуо током сексуалног односа.

То се дало закључити, на основу чињенице да је био без одјеће, покривен само полицијском кошуљом. Претпоставља се да је узрок био срчани удар, узимајући у обзир да је полицајац двије године прије тога имао операцију срца.

Залутали метак погодио човјека кроз ректум

На почетку деведесетих, Србија је била свједок једног од најнеобичнијих злочина из нехата. Све је почело када је, током интимног сусрета, мушкарац изненада осјетио јаке болове, након чега је жена позвала Хитну помоћ.

Мушкарац је преминуо, а обдукција је открила унутрашње крварење и метак у његовом тијелу, који је ушао кроз необичан пут – анални отвор, без икакве улазне ране.

Истрага је првобитно сумњала на жену која је била с њим у тренутку смрти, али је она брзо ослобођена сумње. Истрага се проширила, а кључни траг дошао је из сусједног села. Откривено је да је војни пензионер два дана прије несреће чистио свој пиштољ и испалио метак у ваздух, пише Блиц.

Форензичка анализа је показала да је метак из његовог пиштоља убио мушкарца, путујући необичним путем и слободним падом кроз прозор директно у тијело жртве током сексуалног односа. Војни пензионер је осуђен на убиство из нехата.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.