ATV

Приједор

Полицајци спријечили жену да скочи у ријеку

 • Извор: СРНА
 • 26.09.2023. 14:19

Припадници Полицијске управе Приједор брзом интервенцијом спасли су један људски живот, спријечивши жену да скочи у ријеку Сану.

Из Полицијске управе саопштено је да је полицији синоћ у 20.20 пријављено да се на пјешачком мосту код сплава у Приједору налази жена са очигледном намјером да скочи у ријеку.

Вукановић паркирао аутомобил на улазу у Народну скупштину

Вукановић паркирао аутомобил на улазу у Народну скупштину

- Интервенцијом полицијских службеника, на импровизованом носачу моста, испод ограде, затечено је женско лице које у намјери да скочи спрјечава грађанин држећи је за руку. Брзом реакцијом полицијски службеници су жену спријечили у тој намјери и извукли је на безбједну локацију, а по доласку хитне помоћи пружена јој је медицинска помоћ – наводи се у саопштењу.

У ових 15 маркета појефтињују намирнице

У ових 15 маркета појефтињују намирнице

Полицијски службеници су јуче у 14.50 у близини исте ове локације учествовали у спасавању мушкарца који је скочио у Сану и којег су уласком у воду спасила два суграђанина.

Пратите нас и путем Вибера

 • 15:00 Серија: Истине и лажи (Р)

  Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

 • 15:50 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисије: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.