Banjaluka

Policija čuva motor za koji sumnjaju da je Šakićev

  • 28.07.2020. 14:24

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka nakon hapšenja Siniše Šakića osumnjičenog za ubistvo Slaviše Ćuluma, čuvaju motor za koji se smatra da je Šakićev.

Pripadnici Uprave za teski i organizovani kriminalitet u saradnji sa SAJ-om lišili slobode Sinišu Šakića, zbog sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo Slaviše Ćuluma, potvrđeno je ATV-u.

Kako ATV saznaje, policija je došla do neoborivih dokaza koje Šakića dovode u vezu sa ovim krivičnim djelom.

HRONOLOGIJA

15.05.2020. - Ubijen Slaviša Ćulum

Slaviša Ćulum likvidiran je u svom automobilu i klasičnoj sačekuši. Bio je stari policijski znanac, a neposredno pred ubistvo izašao je iz zatvora.

15.05.2020. - Policija traga za motoristom koji se sumnjiči da je ubio Ćuluma 

Policija objavljuje fotografiju napadača na motoru i moli građane da pozove policiji ukoliko budu imali ikakve informacije.

16.05.2020. - Policija raspisuje potjeru za Sinišom Šakićem i još jednim licem

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske raspisalo je potjernicu za dva lica koja se direktno dovode u vezu sa izvršenjem krivičnog djela Teško ubistvo Slaviše Ćuluma u Dragočaju kod Banjaluke. ATV saznaje da je jedan od osumnjičenih za kojim je raspisana potjernica Siniša Šakić koji je od ranije poznat policiji.

25.05.2020. - Siniša Šakić se predaje graničnoj policiji

Siniša Šakić pješke je došao na granični prelaz Donja Gradina iz pravca Hrvatske. Kao da nije bjegunac za kojim je raspisana potjernica zbog sumnje na umiješanost u ubistvo, predaje pasoš na graničnoj kontroli kojoj, nakon skeniranja putnog dokumenta, odmah postaje jasno o kome je riječ. 

26.05.2020. - Siniša Šakić pušten na slobodu

Siniša Šakić, koji je osumnjičen da bi mogao imati informacije u vezi sa ubistvom Slaviše Ćuluma u Banjaluci, pušten je na slobodu poslije kriminalističke obrade, rekla je Srni portparol Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske Danica Gnjatović.

"Policijski službenici Uprave MUP-a Srpske za organizovani i teški kriminalitet izvršili su kriminalističku obradu nad ovim licem. Lice je danas pušteno na slobodu, a istraga u ovom slučaju se nastavlja", rekla je Gnjatovićeva.

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.