Poginuo Nemanja Nikolić

Policija ga isključila iz saobraćaja jer je bio pijan, on se vratio za volan i ubio drugog vozača

  • 03.12.2019. 11:42

Nemanja Nikolić (22), muzičar iz sela Grivac kod Knića, poginuo je u noći između subote i nedjelje u Mrčajevcima u okolini Čačka. Teška saobraćajna nesreća se dogodila kada se u Nikolića, koji je upravljao „jugom“, direktno zakucao vozač „audija“ koji je prešao iz suprotne trake.

- Prvi rezultati istrage ukazuju da je nesreću skrivio vozač „audija“, koji je iz zasad nepoznatih razloga prešao u suprotnu traku i direktno udario u „jugo“ koji mu je dolazio u susret. Od siline udara, „jugo“ je bio u potpunosti smrskan, a mladi bubnjar je ostao na mjestu mrtav. Ljekari su po dolasku mogli samo da konstatuju smrt - kazao je dobro obavešten izvor.

On dodaje da je na uviđaju utvrđeno da je vozač „audija“ bio pod dejstvom alkohola. - Ispostavilo se da ga je patrola saobraćajne policije isključila iz saobraćaja zbog vožnje u pijanom stanju sat vremena pre nesreće. Protiv njega će biti podneta krivična prijava. Njemu je nakon trežnjenja određeno zadržavanje, a nakon toga biće saslušan u tužilaštvu - dodaje izvor.

Stradali Nikolić bio je muzičar, a vijest o njegovoj pogibiji uznemirila je gotovo čitav Knić. Na društvenim mrežama brojni prijatelji i rođaci se opraštaju od njega potresnim riječima i porukama.

Pročitajte još: