Добој

Полиција још трага за ножем којим је убијен Кулишић

  • Извор: Независне
  • 16.02.2024. 10:52

Нож којим је 31. јануара убијен Саша Кулишић (45) још увијек није пронађен, потврдио је Драган Сушић, начелник Сектора криминалистичке полиције Полицијске управе Добој.

"Потрага за хладним оружјем којим је усмрћен вршена је на свим правцима кретања осумњичених", навео је Сушић.

Додаје да је, између осталог, вршена претрага корита ријеке Спрече, али и друге локације којима су се током извршења кривичног дјела кретали осумњичени.

На наше питање да ли су осумњичени открили гдје су бацили нож, он је одговорио "за сада нису".

"Нож којим је извршено кривично дјело за сада није пронађен, значи и даље се трага за њим... Тражи се на свим мјестима гдје је могуће, на правцима кретања осумњичених након извршења кривичног дјела. Ви сте пропратили онај дио око ријеке Спрече, а свакако се тражи и на другим мјестима гдје би се могло доћи до ножа, као средства извршења", казао је Сушић.


Ово је Андреа Кајганић осумњичена за убиство Саше Кулишића

Ово је Андреа Кајганић осумњичена за убиство Саше Кулишића

Од убиства је прошло 15 дана, а иако Добојлије коментаришу да је у овом случају завладало затишје, Слободан Радинковић, начелник Полицијске управе Добој, наводи да раде пуном паром.

"Ми можда сада имамо и више активности него тада што смо имали, знаци вршимо константно вјештачења свих трагова који су пронађени и у возилима и у кућама гдје смо вршили претресе. Ево, имаћемо и нека вјештачења возила још додатно у Бањалуци гдје превозимо возила одавде из Добоја. Такође радили смо вјештачење и узимање узорака крви, изводили смо их из притворских јединица, тако да ми свакодневно предузимамо те активности да би задокументовали то кривично дјело", изјавио је Радинковић.

Пратите нас и путем Вибера

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.