ATV

Banjaluka

Policija na obali Vrbasa pronašla skelet i beživotno tijelo

 • 13.09.2019. 15:57

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka danas su na području ovog grada pronašli skelet i beživotno tijelo, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Prvo je policiji danas oko 14 časova prijavljeno da se na obali rijeke Vrbas u mjestu Karanovac nalaze skeletni ostaci ženske osobe.

"Pronađeni odjevni predmeti i lični dokumenti na ime Željka S. Koja je zadnji put viđena u martu ove godine", rekao je izvor blizak istrazi.

Nezvanično se saznaje da je riječ o Željki Stevanović (39) koja je nestala u martu ove godine. 

Istovremeno policiji je prijavljeno da je iz korita rijeke Vrbas u Ulici Save Kovačevića u naselju Borik u Banjaluci izvučeno beživotno tijelo žene.

Policija vrši uviđaj kod Ulice Save Kovačevića u prisustvu dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilštva Banjaluka.
 

"Pripadnici Policijske uprave Banjaluka obaviće uviđaj i na obali rijeke Vrbas u naselju Karanovac, nakon što su primili prijavu da se na toj lokaciji nalaze skeletni ostaci žene", saopšteno je iz ove uprave.

Na ovoj lokaciji, kako se navodi, biće preduzete sve potrebne mjere s ciljem utvrđivanja neophodnih činjenica

 

 • 20:45 Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  Putopisna avantura sa potpisom Banjalučanina Roberta Dacešina.

 • 21:15 Еmisija: Ćirilica

  Autorska emisija Milomira Marića.

 • 23:45 Muzzik top 20

  Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

 • 01:15 Noćni program

  Noćni program