Hrvatska

Policija se oglasila o teškoj nesreći u kojoj su povrijeđeni maturanti: Traktor vozio maloljetnik?

 • Izvor: Telegraf.rs
 • 26.05.2023. 15:58

Više od 10 maturanta Srednje škole Mate Blažine u Hrvatskoj povrijeđeno je danas u prevrtanju traktora sa prikolicom na prvom oštrom zavoju puta Labin-Prtlog, a prema nezvaničnim informacijama, traktorom je upravljao maloljetnik.

Nesreća se dogodila na norijadi dok su se maturanti nakrcani u dva kamiona i dva traktora vozili u Prtlog gdje je trebalo da nastave proslavu završetka školovanja.

Policija je saopštila da su dojavu o nesreći dobili oko 10.40 sati, a prema dosad utvrđenim informacijama, ukupno 16 osoba zatražilo je ljekarsku pomoć.

O svemu se oglasila i srednja škola Mate Labinu koju pohađaju povrijeđeni učenici.

"Želimo da vas obavijestimo o trenutnom stanju i preduzetim mjerama. Nijedna povreda nije označena kao kritična. Djeca koja su povrijeđena su trenutno pod medicinskim nadzorom. Molimo Vas da ostanete mirni i pružite podršku djeci tokom ovog teškog razdoblja. Ukoliko vam je potreban dodatna podrška i pomoć, obratite se školskom osoblju. Uzajamna podrška i ljubav su ključne za fizički i emocionalni oporavak djece zato budimo zajedno'', saopštili su iz škole.


Tagovi:
 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Naša Srpska

  Najnovije informacije, planovi, sve aktuelne, ali i neobične priče i ljudske sudbine. Slikom i rječju, s kraja na kraj Srpske, svaki ponedjeljak u 18:20 donosimo neke nove teme.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:35 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.