Užas u Beogradu

Potresne riječi svjedoka pucnjave: Dvije drugarice leže, ne znamo da li su žive

  • Извор: Телеграф
  • 03.05.2023. 10:13

Među učenicima koji su preživjeli pucnjavu u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru zavladala je panika, a kako kažu za Telegraf.rs drugari i drugarice su im pogođeni i ne znaju da li su živi.

“Ne znamo ni da li je obezbjeđenje živo. Pucao je sedmak, u drugare. Dvije naše drugarice leže, pogođene su. Leže, ne znamo da li su žive. Obezbjeđenje je pogođeno. Jedan dječak je pogođen u nogu, drugi u međunožje”, pričaju oni.

Dodaju da ne znaju da li je pucao jedan dječak ili dvojica.

Detalji pucnjave kod škole: Dječak (14) ubio čuvara, ima ranjene djece

Detalji pucnjave kod škole: Dječak (14) ubio čuvara, ima ranjene djece

Kako saznaje Telegraf, učenik te škole, koji ide u sedmi razred, došao je u školu naoružan i počeo da puca, sve je trajalo oko pet minuta.

“Bili smo na petom spratu kada smo čuli buku. Nastavnik je rekao da izađemo napolje. Mislili smo da se šali. Ali vidjeli smo razrednu i djecu kako plaču, samo su nas izveli. Vidjeli smo drugara kako je pogođen u nogu. Svi su plakali, samo su nam rekli da izađemo napolje”, pričaju oni.

Dječak (14) pucao je u školi na Vračaru "Vladislav Ribnikar" i ubio čuvara. Povrijeđeno je nekoliko učenika, saznaje "Telegraf.rs".

Na lice mjesta upućene su tri ekipe Hitne pomoći.

Na terenu je veliki broj policije.

Pratite nas i putem Vibera

Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Досије (Р)

    У новој сезони отварамо случајеве убиства која су потресла регион, причамо о некажњеним ратним злочинима, који чекају правду, портретишемо хероје нашег и прошлог времена, доносимо велике приче 'малих' људи, говоримо отворено о тешким темама.

  • 13:30 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    ''Кроз објектив камере вођени авантуристом, путописцем и симпатичним пустоловом Робертом Дацешином завирићемо у најзабаченије дијелове свијета.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.