PU Mrkonjić Grad

Potukli se na štraparijadi, pa prijetili policajcu

  • Извор: АТВ
  • 13.07.2023. 14:55

Policija iz Ribnika uhapsila je juče dva lica jer su se pijani potukli na štraparijadi u ovom mjestu, te nakon toga prijetili policajcu.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Mrkonjić Grad, policija iz Ribnika je juče uhapslila M.M i D.M. iz ovog grada zbog sumnje da su počinili krivičo djelo ugrožavanje sigurnosti.

Juče oko 22.10 časova policijski službenici Policijske stanice Ribnik postupili su po prijavi da je u mjestu Gornji Vrbljani, opština Ribnik, prilikom održavanja tradicijalnog skupa 'štraparijada' došlo do fizičkog obračuna između M.M. i D.M.

Iskočio iz vozila jer su ga saputnici tukli

Iskočio iz vozila jer su ga saputnici tukli

Prilikom intervencije policije M.M. i D.M. su jednom od njih upućivali prijetnje po život i tijelo, nakon čega su i uhapšeni.

Izvršenim alkotestiranjem D.M utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu u količini od 1.95 g/kg, dok je kod M.M utvrđeno 1.36 g/kg.

O svim okolnostima i prikupljenim činjenicama obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se nad osumnjičenima izvrši kriminalistička obrada, a da se po kompletiranju predmeta u redovnoj proceduri dostavi izvještaj za krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм