OJT Trebinje

Požar u bilečkoj "Kafanici" podmetnut

  • Извор: АТВ
  • 23.12.2022. 14:33

Nalazi vještačenja koji su rađeni za požar u ugostiteljskom objektu „Kafanica“ u Bileći nisu pokazali postojanje zapaljive materije na mjestu koje je žarište požara, rečeno je za ATV iz Policijske uprave Trebinje.

Kako su rekli, policijski službenici i dalje preduzimaju mjere i radnje s ciljem rasvjetljavanja predmetnog događaja.

„Policijski službenici Policijske uprave Trebinje u vezi požara koji je izbio u ugostiteljskom objektu 'Kafanica' , koji je evidentiran 25. oktobra 2022. godine, Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju podnjeli izvještaj o preduzetim mjerama i radnjama“, kazali su iz PU Trebinje.

Uviđaj na licu mjesta je obavio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju zajedno sa policijskim službenicima Policijske uprave Trebinje.

Iz Okružnog javnog tužilaštva Trebinje za Srnu je rečeno da je jedno ili više nepoznatih lica jutros podmetnulo požar u ugostiteljskom objektu "Kafanica" . Portparol Okružnog javnog tužilaštva Srđan Vukanović  je rekao da su jutros oko 4 časa u ovaj ugostiteljski objekat, koji je u fazi renoviranja, jedno ili više nepoznatih lica upotrebom sile ušlo u objekat nakon čega je podmetnut požar.

Izuzeti su materijali koji će biti poslati na vještačenje da bi se utvrdilo na koji način je podmetnut požar.

Podsjetimo, vlasnik "Kafanice" Saša Radan rekao je ranije za ATV da sumnja da je požar podmetnut. Ovo je drugi požar u ovom kafiću za dva mjeseca. I ovaj put, materijalna šteta je ogromna, a unutrašnjost objekta je uništena.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.