Шверц дрогом

Позната имена ухапшених у акцији ”Омерта”

У акцији ”Омерта ухапшени су Александар Милетић, Маринко Дамјановић, Борис Грујић, Немања Керезовић, Александар Антонић, Немања Милиновић и Младен Гајић сви из Бањалуке, потврђено је за АТВ.

Сви су осумњичени за неовлаштени производњу и промет дроге. Како сазнајемо у бјекству су Анђело Милетић и Слободан Станковић за којима су расписане потјернице, а полицији је недоступан и Видан Проле.

Акцијом је обухваћен и Саша Кресојевић који се од августа налази у притвору КПЗ Бањалука на Туњицама након што је у аутомобилу ”ауди”, који је користио пронађен 1,1 килограм бијелог праха, за који је вјештачењем потврђено да је кокаин.

Ухапшени у акцији

Ухапшени у акцији "Омерта" спроведени у ПУ Бањалука

Подсјетимо, акција је започела рано јутрос када је полиција, по налогу суда и под надзором тужилаштва, извршила претресе на 10 локација у Бањалуци и једној у Котор Вароши.

Акција ”Омерта”: Тројица у бјекству, заплијењена два килограма дроге

Акција ”Омерта”: Тројица у бјекству, заплијењена два килограма дроге

Према ријечима начелника ПУ Бањалука Ђурице Вукелића истрага у овом предмету је вођена од марта ове године. Од тада до данас у акцији је пронађено је и одузето око 1,66 килограма кокаина, око 400 грама марихуане, више дигиталних вага, двије војне пушке, пиштољ, муниција, већа количина новца, аутомобил и документација о имовини која ће бити предмет даље финансијске истраге.

Ево ко је ухапшен у акцији у Бањалуци

Ево ко је ухапшен у акцији у Бањалуци



Опсежна акција у Бањалуци, ухапшено више лица

Опсежна акција у Бањалуци, ухапшено више лица




Пратите нас и путем Вибера

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Документарни програм (Р)

    'Документарни програм (Р)

  • 13:15 Аграр (Р)

    ''Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству, као и мноштво злата вриједних савјета, те приче о вриједним пољопривредницима, домаћинима, и плодовима њиховог рада

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина