Ada huja

Poznati identiteti tri nestale osobe u Dunavu

 • Izvor: Blic
 • 19.03.2023.11:45

Jedna osoba je preživjela, a tri se vode kao nestale kada se sinoć oko 22.30 prevrnuo čamac na Dunavu.

Mediji javljaju da se jedan čamac na Dunavu kreće uzvodno i nizvodno, vjerovatno u potrazi za nestalim osobama. Na pomenutom čamcu se nalaze dvije osobe sa prslucima za spasavanje.

Oko 9.30 je stigla i patrola riječne policije koja se uključuje u potragu za tri nestale osobe Milošem Markovićem (37), Nenadom Trivkovićem (35) i Milanom Nikolićem (36), piše Blic.

Podsjetimo, čamac na kojem su bile četiri osobe prevrnuo se u Dunav kod Ade Huje na kilometar od Pančevačkog mosta, sinoć oko 22.30 časova.

Mane Knežević (37), prema riječima očevidaca, bio je izgreban i blatnjav kada se dokopao obližnjeg šiblja i zatražio pomoć.

"Isplivao je i izašao iz rijeke u visini Krnjače na lijevoj obali Dunava. Tumarao je kroz šiblje preko nasipa, vidio svjetlost kuća, došao do prvih kuća, izgreban, blatnjav i prijavio nesreću", kaže očevidac.

Kako se saznaje, do nesreće je najvjerovatnije došlo usljed jake košave i velikih talasa na Dunavu, piše Blic.

 • 21:50 Serija: Istine i laži

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

 • 22:30 Film: Veza za dvije noći (12+)

  Snježna mećava zatoči dvoje potpunih stranaca u malom stanu.

 • 00:15 Serija: Bolivar (R)

  'Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.

 • 03:00 Noćni program

  Noćni program