Бор

Познато како ће се даље одвијати потрага за маленом Данком Илић

  • Извор: Телеграф
  • 27.03.2024. 22:23

Након што је полиција утврдила да се нестала дјевојчица Данка Илић не налази на 10 квадратних километара који су претраживани током уторка и сриједе у мјесту Бањско Поље код Бора, потрага за дјевојчицом ће се наставити оперативним путем.

Како јавља Танјугов извјештач са терена, полиција је утврдила да она није у том рејону и даље се наставља са оперативним радом, односно прелази се на оперативну претрагу.

Како сазнаје Танјуг, отац до сада није ишао на полиграф, док је од мајке узет мобилни телефон на вјештачење.

"Тако се ради када су овакви случајеви у питању, мора да се испитају сви њихови контакти, да ли су можда у све ово умијешане неке треће особе, за које родитељи нису знали. Или нису били свјесни уопште туђих планова, тако да ће истрага ићи и даље. Наравно, радиће се на томе док се не открије гдје је нестала дјевојчица и уопште да ли је нестала, да ли је отета и шта се догодило са њом", јавља Танјугов извјештач са терена.


Хронологија догађаја након нестанка дјевојчице Данке Илић

Хронологија догађаја након нестанка дјевојчице Данке Илић

Отац и мајка нестале Данке Илић (2) налазе се у полицији у Бору гдје одговарају на низ питања који су потребни инспекторима како би што прије сазнали гдје је дијете нестало, пише "Телеграф.рс" .

Терен на коме се вршила потрага је обишао и министар унутрашњих послова Братислав Гашић.

Током протеклих 27 сати, у потрази за Данком Илић, чији је нестанак пријављен у уторак, учествовало је више од 500 припадника Министарства унутрашњих послова - Жандармерија, полиција опште надлежности, Управа криминалистичке полиције, Управа за технику, Хеликоптерска јединица, Сектор за ванредне ситуације, Управа саобраћајне полиције, Полицијска управа у Бору, као и Горска служба спасавања и чланови добровољног ватрогасног друштва.


Нови правац - полиција тражи зелени пунто

Нови правац - полиција тражи зелени пунто


Пратите нас и путем Вибера

Тагови: