Организовани криминал

Предложен притвор бањалучком адвокату и ухапшенима у акцији ”Спартакус”

Тужилаштво БиХ затражило је одређивање једномјесечног притвора за тројицу ухапшених у акцији ”Спартакус”.

Kако сазнаје АТВ притвор је предложен Бојану Ђокићу званом Ђурђо из Зворника, адвокату из Бањалуке Драгану Ступару, те Страхињи Пандуревићу из Источног Сарајева.

”Притвор је предложен због опасности да би боравком на слободи осумњичени могли ометати истрагу, прикривати доказе, те вршити утицај на свједоке или саучеснике, као и поновити кривично дјело или довршити започето”, саопштило је Тужилаштво БиХ.

Адвокат Ступар предат Тужилаштву БиХ, осумњичено 10 особа!

Адвокат Ступар предат Тужилаштву БиХ, осумњичено 10 особа!

Додају да су осумњичени под истрагом због организованог криминала, повезаног са кријумчарењем веће количине дроге, прањем новца и другим кривичним дјелима.

”Предмет обухвата организовану криминалну групу која је дужи временски период дјеловала на подручју БиХ, а ради се о предмету у којем се реализује међународна сарадња са партнерским институцијама и агенцијама са подручја Белгије и Европске уније, а користе се и информације добијене дешифровањем Сај  и Аном апликација”, наводе у Тужилаштву БиХ.


Пратите нас и путем Вибера

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:42 Спорт

  Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.