Preminuo brat Nikole Koja

Prijatelj o tragediji: Konj je u punom galopu naletio na njega, danima je bio u komi

  • Извор: Телеграф
  • 04.07.2023. 12:14

Vladan Damjanović, vlasnik konjičkog kluba "Lastin put", u ispovijesti za Telegraf.rs sa knedlom u grlu govori o Vladimiru Koju, bratu glumca Nikole Koja, koji je prije nekoliko dana preminuo usljed povreda zadobijenih na beogradskom hipodromu.

Kako kaže, Vladimir Kojo stradao je na hipodromu od udarca konj kog je trenirao.

- On je 7 godina bio trener u našem klubu, a posljednjih godinu dana nije jer sam ja povukao konje sa hipodroma, zbog loših uslova koji su tamo, nažalost. Vladimir tamo ima dva konja, galopera - počeo je Vladan za Telegraf.

Preminuo brat Nikole Koja

Preminuo brat Nikole Koja

- Vladimir je radio tu u Beogradu, na hipodromu. Ovaj slučaj, ovo što se njemu desilo, to se desi jednom u dvije milijarde slučajeva. On je izašao da zaustavi konja koji je zbacio jahača i konj je naletio na njega u punom galopu. Znači, direktan sudar... Niko tu nije kriv, ni konj ni on... Ja ne mogu da vjerujem da se ovo desilo - priča Damjanović, inače istaknuti trener već 40 godina.

Brat Nikole Koja nastradao na hipodromu: Udario ga konj!

Brat Nikole Koja nastradao na hipodromu: Udario ga konj!

- Oni jednostavno nisu vidjeli jedno drugo. Ni konj njega, ni on konja. To je kao kad čovjek padne s trotineta i pogine, nešto nevjerovatno da se desi - objašnjava šokirani Damjanović.

Grede pale na njega: Poznat identitet dječaka (7) koji je tragično nastradao

Grede pale na njega: Poznat identitet dječaka (7) koji je tragično nastradao

- To je konj koji je bio u treningu kod njega, znači njegov konj. Vladimir je bio deset dana u komi na VMA, sa višestrukim povredama glave i tijela... Ne znam šta bih vam više rekao. Strašno. Izgleda da Bog sebi stvarno zove najbolje. On je bio neponovljiv! duhovit, uvijek za šalu... Eto - zaključio je Kojov prijatelj za Telegraf.rs.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

    '''Путуј, пробај, заволи са Лазаром' откриће вам чари туризма и гастрономије широм Републике Српске и одвешће вас на позната, мање позната, па чак и сасвим непозната мјеста.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: На ивици терена (Р)

    ''Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић и у новој сезони емисије 'На ивици терена' упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 13:30 Емисија: Аграр (Р)

    ''Емисија: Аграр (Р)