Незапамћено

Припремили три ковчега и новац за сахрану, оставили седам писама

Двоструко убиство и самоубиство у Добрљину код Новог Града било је испланирано до најситнијих детаља, а породица је неколико дана прије трагедије наручила три ковчега за сахрану, који су пронађени на њиховом имању, потврђено је за АТВ.

Као што је АТВ писао З.З., њена кћерка Љ.К. и син Ж.З. заједнички су одлучили да прекину своје животе, тако што је син убио мајку и сестру, а потом себи одузео живот.

На тај очајнички корак породица се одлучила јер нису могли да се носе са тугом и болом након трагедије која је ову породицу задесила у мају када је од леукемије преминула 34-годишња кћерка од Љ.К.

Извор близак истрази открива да је осим ковчега породица направила све припреме за своју сахрану, а иза себе су оставили чак седам писама. У једном су објаснили разлоге због који су се одлучили на овај очајнички потез, док су остала писма била намијењена њима блиским људима, а садржавала су и разне смјернице.

”У писмима су навели ко ће их и гдје сахранити... Уз писма су оставили банковне картице, те написали пин кодове како би се могао подићи новац за трошкове сахране”, открива извор близак истрази.

Детаљи трагедије код Новог Града: Мајка, кћерка и син оставили опроштајно писмо

Детаљи трагедије код Новог Града: Мајка, кћерка и син оставили опроштајно писмо

Он каже да су у једној коверти оставили 200 КМ и у писму навели да је то новац намијењен за куповину цвијећа које је потребно однијети на гроб преминуле 34-годишњакиње, на тачно одређен датум. Једно од писама намијенили су и њеном момку.

”Детаљно су описали шта ће себи учинити и како... Написали су чак да ће непосредно прије трагичног чина попити по ракију, а током увиђаја на столу су пронађени флаша с ракијом и три чашице. Претходно су се истуширали, пресвукли у чисту одјећу... Затим су легли у кревет и скончали онако како су и навели ”, појашњава извор из истраге.

Овај трагични случај шокирао је све истражиоце, јер ни они најискунији ништа слично нису видјели у својим каријерама... Изненадили су их и детаљи на које је ова породица обраћала пажњу прије трагичног чина.

”Изнутра су закључали улазна врата, а кључ су извукли до пола браве како би се могла откључати споља. И на то су мислили будући да су други кључ оставили испред улазних врата”, открива извор из истраге.

Комшија ове породице рекао је за АТВ да ништа није слутило на трагедију.

”Полиција се распитивала по комшилуку да ли је ико од нас било шта видио и чуо. Занимало их је да ли се ова породица некоме повјерила и да ли су комшијама ишта причали о ономе што су планирали да учине”, рекао је комшија.


Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм