ATV

Вријеђала и псовала

Приведена трудница: У болници напала портира

 • Извор: Агенције
 • 12.02.2024. 13:45

Трудница Карла (33) починила је инцидент у болници након што је дошла на вађење крви.

Полиција ју је морала привести, а судија ју је осудила због ремећења јавног реда и мира.

Према пресуди, све се догодило у септембру у 11.20 сати у Загребу, у кругу болнице Петрова 3, Завод за трансфузијску медицину.

Нарушавала је јавни ред и мир на начин да је викала и галамила на чувара паркиралишта ријечима: "Шта који ку*ац глумиш идиоте један, дижи ту рампу“, а након чега је оставила возило и отишла вадити крв, наводи се у пресуди.


Детаљи велике потраге у БиХ: У ријеци код Стоца пронађено возило

Детаљи велике потраге у БиХ: У ријеци код Стоца пронађено возило

Карла све демантује. Каже како је била у седмом мјесецу трудноће те је дошла извадити крв.

"Дошла сам до рампе и замолила портира да ме пусти, али није хтио. Кад је подигао рампу како би један аутомобил изашао, ја сам стиснула гас и ушла. Задржала сам се 7 минута и кад сам се вратила, тамо су већ били полицајци”, рекла је Карла.

Али, портир свједочи да га је вријеђала чим је дошла. Рекла му је ‘дигни идиоте рампу’, а кад ју је питао је ли добровољни давалац крви, одбрусила му је ‘шта те боли ку*ац’, тврди портир.


Одузета огромна количина шуме у Кнежеву, власник пилане пријетио инспектору

Одузета огромна количина шуме у Кнежеву, власник пилане пријетио инспектору

“Након тога је један аутомобил требао изаћи па сам дигао рампу, а она је то искористила и ушла. Касније се враћала према рампи, стала и рекла: ‘Дижи ту рампу мајмуне, који ку*ац глумиш идиоте један, иди у пи*ку материну, пуши ку*ац’. Изговорила је и још низ других простота. Тамо су били полицајци који су је покушали смирити, међутим ни они у туме нису успјели”, испричао је портир на суду.

Судија је трудницу прогласила кривом и осудила на 50 евра казне због ремећења јавног реда и мира. Пресуда је неправоснажна, пише портал "Даница.хр".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисије: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.