Вријеђала и псовала

Приведена трудница: У болници напала портира

  • Извор: Агенције
  • 12.02.2024. 13:45

Трудница Карла (33) починила је инцидент у болници након што је дошла на вађење крви.

Полиција ју је морала привести, а судија ју је осудила због ремећења јавног реда и мира.

Према пресуди, све се догодило у септембру у 11.20 сати у Загребу, у кругу болнице Петрова 3, Завод за трансфузијску медицину.

Нарушавала је јавни ред и мир на начин да је викала и галамила на чувара паркиралишта ријечима: "Шта који ку*ац глумиш идиоте један, дижи ту рампу“, а након чега је оставила возило и отишла вадити крв, наводи се у пресуди.


Детаљи велике потраге у БиХ: У ријеци код Стоца пронађено возило

Детаљи велике потраге у БиХ: У ријеци код Стоца пронађено возило

Карла све демантује. Каже како је била у седмом мјесецу трудноће те је дошла извадити крв.

"Дошла сам до рампе и замолила портира да ме пусти, али није хтио. Кад је подигао рампу како би један аутомобил изашао, ја сам стиснула гас и ушла. Задржала сам се 7 минута и кад сам се вратила, тамо су већ били полицајци”, рекла је Карла.

Али, портир свједочи да га је вријеђала чим је дошла. Рекла му је ‘дигни идиоте рампу’, а кад ју је питао је ли добровољни давалац крви, одбрусила му је ‘шта те боли ку*ац’, тврди портир.


Одузета огромна количина шуме у Кнежеву, власник пилане пријетио инспектору

Одузета огромна количина шуме у Кнежеву, власник пилане пријетио инспектору

“Након тога је један аутомобил требао изаћи па сам дигао рампу, а она је то искористила и ушла. Касније се враћала према рампи, стала и рекла: ‘Дижи ту рампу мајмуне, који ку*ац глумиш идиоте један, иди у пи*ку материну, пуши ку*ац’. Изговорила је и још низ других простота. Тамо су били полицајци који су је покушали смирити, међутим ни они у туме нису успјели”, испричао је портир на суду.

Судија је трудницу прогласила кривом и осудила на 50 евра казне због ремећења јавног реда и мира. Пресуда је неправоснажна, пише портал "Даница.хр".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм