За два мјесеца

Продужен притвор Андреји Кајганић и Дражену Лазаревићу, осумњиченим за свирепо убиство Саше Кулишића

  • Извор: СРНА
  • 29.02.2024. 11:27

Окружни суд у Добоју продужио је за два мјесеца притвор Андреји Кајганић и Дражену Лазаревићу који су осумњичени за убиство Саше Кулишића.

Мјера продужења притвора донесена на приједлог Окружног јавног тужилаштва, а након саслушања осумњичених, речено је Срни у добојском Окружном суду.

Према овој одлуци, коју је вијеће Окружног суда у Добоју донијело 26. фебруара, притвор Кајганићевој и Лазаревићу може трајати до 29. априла.

"Даље активности на предмету у овој фази поступка зависе од приједлога и истраге коју води Окружно јавно тужилаштво Добој", навели су у добојском суду.

Убиство Кулишића: Да ли ће супруга и љубавник остати иза решетака?

Убиство Кулишића: Да ли ће супруга и љубавник остати иза решетака?

Кајганићева и Лазаревић сумњиче се да су по претходном договору, заједно са малољетном кћерком првоосумњичене, 29. јануара таблетама омамили Кулишића у намјери да га лише живота.

Малољетница је у породичној кући оцу направила лимунаду у којој се налазио измрвљени прах таблета "треан" од чега је он заспао, а потом оставила откључана улазна врата од куће и о свему обавијестила мајку и Лазаревића.

Осумњичени су потом Кулишића везали, задали му неколико удараца, одвезли га аутомобилом у шуму у непосредној близини излетишта Преслица гдје су му задали четири убодне ране у стомак, усљед чега је преминуо.

АТВ доноси све детаље свирепог убиства Добојлије Саше Кулишића! (ФОТО/ВИДЕО)

АТВ доноси све детаље свирепог убиства Добојлије Саше Кулишића! (ФОТО/ВИДЕО)

Кајганићева и Лазаревић су Кулишића оставили у шуми и отишли са лица мјеста.

Малољетници је Основни суд у Добоју одредио једномјесечни притвор.

Представници Полицијске управе Добој рекли су раније на конференцији за новинаре да је Кајганићева супруга убијеног Кулишића и да је била у љубавној вези са осумњиченим Лазаревићем.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм