За два мјесеца

Продужен притвор Андреји Кајганић и Дражену Лазаревићу, осумњиченим за свирепо убиство Саше Кулишића

 • Извор: СРНА
 • 29.02.2024. 11:27

Окружни суд у Добоју продужио је за два мјесеца притвор Андреји Кајганић и Дражену Лазаревићу који су осумњичени за убиство Саше Кулишића.

Мјера продужења притвора донесена на приједлог Окружног јавног тужилаштва, а након саслушања осумњичених, речено је Срни у добојском Окружном суду.

Према овој одлуци, коју је вијеће Окружног суда у Добоју донијело 26. фебруара, притвор Кајганићевој и Лазаревићу може трајати до 29. априла.

"Даље активности на предмету у овој фази поступка зависе од приједлога и истраге коју води Окружно јавно тужилаштво Добој", навели су у добојском суду.

Убиство Кулишића: Да ли ће супруга и љубавник остати иза решетака?

Убиство Кулишића: Да ли ће супруга и љубавник остати иза решетака?

Кајганићева и Лазаревић сумњиче се да су по претходном договору, заједно са малољетном кћерком првоосумњичене, 29. јануара таблетама омамили Кулишића у намјери да га лише живота.

Малољетница је у породичној кући оцу направила лимунаду у којој се налазио измрвљени прах таблета "треан" од чега је он заспао, а потом оставила откључана улазна врата од куће и о свему обавијестила мајку и Лазаревића.

Осумњичени су потом Кулишића везали, задали му неколико удараца, одвезли га аутомобилом у шуму у непосредној близини излетишта Преслица гдје су му задали четири убодне ране у стомак, усљед чега је преминуо.

АТВ доноси све детаље свирепог убиства Добојлије Саше Кулишића! (ФОТО/ВИДЕО)

АТВ доноси све детаље свирепог убиства Добојлије Саше Кулишића! (ФОТО/ВИДЕО)

Кајганићева и Лазаревић су Кулишића оставили у шуми и отишли са лица мјеста.

Малољетници је Основни суд у Добоју одредио једномјесечни притвор.

Представници Полицијске управе Добој рекли су раније на конференцији за новинаре да је Кајганићева супруга убијеног Кулишића и да је била у љубавној вези са осумњиченим Лазаревићем.

Пратите нас и путем Вибера

 • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  'Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Наша Српска

  Наша Српска

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.