Србија

Пронађена тијела дјеце супружника који су скочили са зграде

 • Извор: Телеграф
 • 02.03.2024. 18:50

М. П. С. (23) и Л. П. С. (25) потресли су цијелу Србију својом смрћу, након што су јуче скочили са солитера у Новом Саду.

Дан након страшне трагедије, како "Телеграф" сазнаје, пронађена су и беживотна тијела њихове дјеце (1) и (3). Како се сумња, смрт дјеце наступила је насилно.

Подсјетимо, тијела младића и дјевојке пронађена су синоћ у Булевару краља Лазара у Новом Саду, сазнаје "Телеграф".

Незванично, двије особе су заједно скочиле са зграде како би извршиле самоубиство.

Љекари су на лицу мјеста могли само да констатују смрт оба лица.


Младић и дјевојка скочили са солитера:

Младић и дјевојка скочили са солитера: "Лежали су једно до другог у локви крви“

Двоје станара са којима је екипа "Телеграфа" попричала од којих једна жена живи на посљедњим спратовима, рекли су да двоје младих нису из ове зграде, те да је излаз на кров обијен и разваљен.

Трећи комшија каже да је био на путу у Београду и да се вратио за вријеме увиђаја.

"Призор је био језив, паркирао сам у близини зграде и пјешке пролазио туда, нисам очекивао такав призор, нисам могао синоћ да спавам. То је страшно моја деца су тих година, свашта ми је прошло кроз мисли. Станари кажу да не знају како су двоје младих ушли у зграду, јер се врата закључавају, те да у згради нису чули никакву журку или било шта друго", рекао је он за "Телеграф".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

  ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Путуј, пробај, заволи (Р)

  '‘Путуј, пробај, заволи (Р)