ATV

Sarajevo

Pronađeno tijelo Safeta Papića

 • Izvor: SRNA
 • 28.05.2023. 14:26

Tijelo Safeta Papića, čiji nestanak je prijavljen protekle noći, pronađeno je danas nakon potrage Gorske službe spasavanja sarajevske opštine Novi Grad.

Iz te službe su saopštili da obustavljaju potragu za nestalim licem čiji su inicijali S.P. koju su prethodne noći u 23.45 časova pokrenuli članovi porodice putem Operativnog centra Civilne zaštite opštine Novi Grad Sarajevo.

"Danas smo zaprimli informaciju u 11.15 časova od dežurnog policijskog službenika Policijske uprave Novo Sarajevo o pronalasku beživotnog tijela nestale osobe", navedeno je u saopštenju.

Papić je posljednji put viđen u sarajevskom naselju Buća Potok.

 • 19:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 20:00 Serija: Igra sudbine (12+)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:00 Serija: Istine i laži (12+)

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 21:45 Serija: Merdokove misterije (12+)

  Priča je smeštena u Toronto 1895. godine i istražuje zanimljiv svet Vilijama Merdoka, zgodnog mladog detektiva, koji koristi radikalne forenzičke metode poput skupljanja otisaka prstiju kako bi rešio neke od najjezivijih zločina u gradu. Iako mu se kolege podsemavaju zbog njegovog radikalnog pristupa i izložen je skepticizmu svog šefa inspektora Brekenrejda , Merdok je često jedini koji može da reši slučajeve.

 • 22:30 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:40 Serija: Red Rok (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.