Обреновац

Пси жени откинули дио коже главе, власник побјегао

  • Извор: Курир
  • 05.11.2023. 21:28

Четири власничка пса расе пит бул данас су у Обреновцу напали мјешанца, а потом и комшиницу која је покушавала да их раздвоји, као и њене синове и унука, незванично сазнаје Курир.

- Док је комшиница покушавала да одбрани свог пса од четири крволочна пса која су у власништву комшије, задобила је тешке тјелесне повреде, поломљену руку и откинут дио коже главе, и збринута је у болници - тврди извор Курира.

Како наводи, велико парче коже, са све косом, пронађено је на путу. На фотографијама са мјеста напада се види крв и делови коже.

- Док су покушавали да раздвоје псе и баку, једном од два њена сина су изуједали руку, док су други син и унук задобили уједе на ногама. Комшија који је власник паса, дошао је на крај улице по псе, побјегао и сакрио их од полиције, јер га на адреси нису пронашли - каже извор Курира.

Ово није први пут да пушта његове псе који нападају друге животиње, а и људе, тврди наш извор Курира. Фотографије су узнемирјуће и због тога их нећемо дијелити.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм