Злочин у Добоју

ПУ Добој: Супруга Кулишићу нанијела смртоносне повреде

За убиство Саше Кулишића (46) из Добоја осумњичени су његова супруга Андреа Кајганић (32) која је директни извршилац убиства и љубавник Дражен Лазаревић (19), а мотив убиства је највјероватније њихова љубавна веза.

Начелник ПУ Добој Слободан Радинковић открио је на конференцији за медије да је жртва прије злочина највјероватније била омамљена.

”По свему судећи осумњичени је нападнут у кревету у својој кући у улици Милоша Обилића око 1.15 часова. Сумњамо да му је у воду и лимунаду сипана одређена врста лијекова да би се што више онеспособио и да не би могао пружати отпор. Радиће се токсиколошко вјештачење како би се утврдило о чему се ради. Сумњамо да му је Д.Л. задао ударац шаком, након чега су га везали селотејп траком и конопцем и убацили у пртљажник возила који су изнајмили у Бањалуци”, рекао је Радинковић.

АТВ ексклузивно: На овом мјесту је свирепо убијен Саша Кулишић, полиција затекла псе како лижу крв

АТВ ексклузивно: На овом мјесту је свирепо убијен Саша Кулишић, полиција затекла псе како лижу крв

Он је нагласио да је жртва након тога превезена у шуму тако што је Д.Л. с једним возилом ишао испред, а А.К. га је пратила са возилом у којем је била жртва. Одвезли су га недалеко од излетишта преслица гдје је убијен са три убода ножем у предјелу ребара и стомака, које му је нанијела А.К.

”Тијело је затечено везано. Руке и ноге су биле везане. И то руке шпагом на леђима, а преко очију и уста је била залијепљена селотејп трака”, рекао је Радинковић.

Он је појаснио да је истрага покренута након што је кума од осумњичене А.К. око 11 часова пријавила полицији да су А.К. и њен супруг С.К. нестали, те да су на кревету видљиви трагови крви.

”Полицијски службеници су изашли на лице мјеста. Извршили смо увиђај мислећи да се се ради о насиљу у породици. У кући су остале двије малољетне кћерке, а због тих трагова о свему је обавијештен Центар за социјални рад који је збринуо дјецу”, рекао је Радинковић.

Нови детаљи убиства у Добоју: Осумњичена супруга и њен љубавник

Нови детаљи убиства у Добоју: Осумњичена супруга и њен љубавник

Према његовим ријечима грађани су у 13.50 часова пријавили полицији да је у Преслици пронађено тијело, које је убрзо идентификовано.

”Кренули са предузимањем мјера и радњи на расвјетљавању убиства и дошли до сазнања о особама које се могу довести у везу са тим кривичним дјелом. Одмах смо кренули у потрагу и мушкарац Д.Л. (19) је идентификован и ухапшен”, истиче Радинковић.

Појашњава да је на основу добијених података утврђено је да се супруга од убијеног A.K. налази у Бањалуци, гдје су је лоцирали и ухапсили полицијски службеници ПУ Бањалука. Тамо је, како наводи, отишла изнајмљеним аутомобилом ”пежо”.

Потресно: Кћерка убијеног Кулишића се опростила од оца

Потресно: Кћерка убијеног Кулишића се опростила од оца

”Извршен је претрес на двије локације, стана у Бањалуци које су осумњичени изнајмили и Петрову одакле је осумњичени Д.Л., као и претрес четири аутомобила. Криминалисичка обрада је и даље у току, а осумњичени ће бити спроведени у Окружно јавно тужилаштво у Добоју”, рекао је Радинковић.

Нагласио је да су осумњичени још 27. јануара возило од осумњичене А.К. одвезли у Бањалуку, гдје су изнајмили друго возило којим су се вратили у Добој. И у Добоју су рентали још једно возило, а у Бањалуци стан на дан. 

”На основу свега што смо до сада прикупили можемо закључити да се радило о директном умишљају и да је убиство припремано и извршено на монструозан начин. По свему судећи мотив је та њихова љубавна веза, али истрага се наставља како би се утврдило да ли се можда радило и о користољубљу”, истакао је Радинковић.

Пратите нас и путем Вибера

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.