Pucnjava u Baru, ranjena dva muškarca

 • 04.10.2020.11:52

Dva muškarca ranjena su u pucnjavi u Baru, a policija traga za osumnjičenim.

Crnogorski mediji navode da je ranjen predsjednik Savjeta mladih DPS-a Bar i odbornik lokalnoj skupštini Božo Јanković.

Vijesti pišu, pozivajući se na nezvanična saznanja iz policije, da je rano jutros u jednom lokalu došlo do upotrebe vatrenog oružja i da su dvojica ranjena, kao i da su van životne opasnosti.

Iz policije su naveli da je muškarac Đ.A. ranjen u stopalo, a da se utvrđuju okolnosti kako je B.Ј. zadobio prostrijelnu radnu.

"Događaju je prethodila svađa vlasnika lokala sa izvršiocem B.Đ. koji se nedugo zatim sa oružjem vratio u lokal i počeo nasumično da puca u pravcu lokala, a zatim i u unutrašnjost gdje su se nalazili vlasnik i osoblje", pojasnili su iz policije.

Tagovi:
 • 20:00 Lutrija RS, Loto

  Prenos izvlačenja dobitnih kombinacije igre na sreću Loto 7/39 Lutrije Republike Srpske.

 • 20:10 Priča se

  Emisija ‘Priča se…’ donosi širok izbor aktuelnih tema, suprotstavljenih stavova, različitih uglova, činjenica i replika.

 • 21:30 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 22:15 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 23:00 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 23:10 Serija: Red Rock (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.