Uhapšen

Pustio pješaka da pređe ulicu, on počeo lupati po autu

  • Извор: АТВ
  • 03.08.2023. 09:50

Policijski službenici u Milićima juče su uhapsili lice inicijala B.T. zbog sumnje da je oštetio automobil S.M. iz Srebrenice tako što je lupao po njemu.

Naime, S.M. je  juče oko 18,35 časova policiji prijavio  da je na regionalnom putu Zeleni Jadar – Milići, u mjestu Milići, zaustavio svoje vozilo kako bi propustilo nepoznato lice da pređe ulicu. Nakon toga, pješak je počeo da udara po vozilu pričinivši materijalnu štetu na istom, napadajući i osobe koja su tom prilikom izašla iz vozila.  On se poslije svega udaljio sa lica mjesta. Policija ga je uhapsila oko 20,35 časova,

Policijski službenici Policijske stanice Milići su oko 20,35 časova, nakon utvrđivanja identiteta lica, isto lišili slobode, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršilo krivično djelo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari. Policijski službenici PS Milići su operativnim radom utvrdili identitet lica i došli do saznanja da se radi o licu inicijala B.T.”, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu koji je naložio da se nakon preduzetih svih mjera i radnji, tužilaštvu dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu oštećenje i oduzimanje tuđe stvari i da se lice sankcioniše po prekršaju ukoliko oštećeni ne zahtijevaju krivično gonjenje za krivično djelo tjelesna povreda.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

    '''Путуј, пробај, заволи са Лазаром' откриће вам чари туризма и гастрономије широм Републике Српске и одвешће вас на позната, мање позната, па чак и сасвим непозната мјеста.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: На ивици терена (Р)

    ''Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић и у новој сезони емисије 'На ивици терена' упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 13:30 Емисија: Аграр (Р)

    ''Емисија: Аграр (Р)