У бјекству

Расписана потјерница за одбјеглим педофилом Ивицом Мишковићем

  • Извор: АТВ
  • 08.11.2023. 18:35

За одбјеглим педофилом Ивицом Мишковићем из Какња, који је након пресуде побјегао кроз прозор Основног суда у Бањалуци, расписана је потјерница и за њим се интензивно трага. Надзорне камере АТВ-а снимиле су га у тренутку док је трчао кроз Гундулићеву улицу из правца Алеје Светог Саве.

Забиљежиле су га и надзорне камере Адико банке док је бјежао иза зграда. Након тога му се губи траг. На ногама су Судска полиција и припадници Министарства унутрашњих послова Републике Српске.

"Фаза прије његовог бјекства је била фаза судске полиције, то је свима нама јасно. То је надлежност искључиво судске полиције. Оног часа када је искочио кроз прозор, укључили смо се и ми с аспекта наше потражње интензивно га тражимо и мислимо да ће то бити ријешено и јавност ће бити о томе обавијештена", каже Синиша Каран, министар унутрашњих послова Републике Српске.

Након што је осуђен на четири године затвора због полне злоупотребе дјетета, из суднице је доведен у просторију за задржавање која се налази у приземљу зграде. Како сазнајемо, искористио је прилику док је чекао рјешење, гурнуо полицајку и кренуо у бијег.

Мишковић је осуђен због обљубе деветогодишњакиње, иначе кћерке његовог пасторка. Више од годину дана био је у бјекству, а ухапшен је у Њемачкој на основу међународне потјернице и изручен правосудним органима Републике Српске.

Пратите нас и путем Вибера

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм