Ubijene u stanu

Rasvijetljeno teško ubistvo: Rođak usmrtio sestre iz Beograda

 • Izvor: ATV
 • 27.01.2023.21:42

Osoba čiji su inicijali G.Đ. (38) identifikovana je kao izvršilac ubistva dvije sestre na Bežanijskoj kosi u Beogradu. On je juče izvršio samoubistvo ispred jedne zgrade na Bežanijskoj kosi.

"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, rasvijetlili su teško ubistvo na Bežanijskoj kosi i kao izvršioca identifikovali G. Đ. (1985), koji je juče izvršio samoubistvo ispred jedne zgrade na Bežanijskoj kosi", saopšteno je iz MUP-a Srbije.

On je, kako se sumnja, sredinom januara ove godine, u stanu u Ulici Marka Pola, oštrim predmetom usmrtio ženu (76), a udarcima po glavi ubio drugu ženu (78).

Nakon izvršenog krivičnog djela, sa sobom je, kako se sumnja, odnio mobilni telefon i platnu karticu oštećenih sa koje je podigao milion dinara.

Tijelo G. Đ. pronađeno je juče u automobilu, a utvrđeno je da je izvršio samoubistvo hicem iz pištolja.

Kako Novosti.rs saznaju, G.Đ. je ubijenim sestrama bio rođak. 

 • 20:00 Lutrija RS, Loto

  Prenos izvlačenja dobitnih kombinacije igre na sreću Loto 7/39 Lutrije Republike Srpske.

 • 20:10 Priča se

  Emisija ‘Priča se…’ donosi širok izbor aktuelnih tema, suprotstavljenih stavova, različitih uglova, činjenica i replika.

 • 21:30 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 22:15 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 23:00 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 23:10 Serija: Red Rock (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.