Nevesinje

Rođak zbog zemlje napao baku i unuka, pa mu policija pronašla arsenal oružja

  • Извор: Независне
  • 17.08.2023. 13:46

Policija iz Nevesinja je juče oko 15 časova uhapsila N.L. iz Nevesinja jer se sumnjiči da je počinio krivična djela ugoržavanje sigurnosti, tjelesna povreda i nedozvoljenja proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Kako su saopštili iz Policijske uprave Trebinje, juče oko 13.30 časova primljena je prijava da je N.L. na lokalnom putu u Biogradu kod Nevesinja S.P. i D.L. prijetio što je kod istih izazvao strah i uznemirenost.

"Nakon toga je N.L. fizički napalo D.L. pri čemu je isto zadobilo povrede u vidu oguljotina u predjelu noge, ruke i šake", navode iz policije.

Suspendovana policajka zbog povezanosti sa Nerminom Sulejmanovićem

Suspendovana policajka zbog povezanosti sa Nerminom Sulejmanovićem

Kako saznaju "Nezavisne novine", u pitanju je bio spor oko vlasništva zemlje, a rođak N.L. je napao baku D.L. i unuka S.P., nakon čega je gurnuo baku koja je pala i ogrebala se.

Pretresom kuće i pomoćnih objekata koje koristi N.L. pronađena je i privremeno oduzeta jedna vojna puška, marke C3, sa tri pripadajuća okvira, 67 komada metaka, lovačka puška sa pripadajućim oružnim listom i 20 komada lovačkih metaka.

Pijan udario sjekirom staklo automobila u pokretu

Pijan udario sjekirom staklo automobila u pokretu

Iz PU Trebinje dodaju da je o događaju obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje, koji se izjasnio da se radi o krivičnim djelima tjelesna povreda, ugrožavanje sigurnosti i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, te naložio da se preduzmu neophodne mjere i radnje, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta protiv lica N.L. dostavi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.