ATV

Огласила се и полиција

Родитељи дјевојчице (5) тврде да су је злостављали вршњаци у вртићу

  • Извор: Блиц
  • 30.09.2023. 21:33

Родитељи дјеце која похађају један приватни вртић у Београду јавили су се редакцији Блица тврдећи да се у тамошњим просторијама око 20. септембра догодило злостављање једне дјевојчице (5).

Родитељи дјеце која похађају један приватни вртић у Београду јавили су се редакцији Блица тврдећи да се у тамошњим просторијама око 20. септембра догодило злостављање једне дјевојчице (5).

Како тврде, кобног дана, дјевојчицу која је била у просторији са другом дјецом, у једном тренутку тројица дјечака бацила су на под. Један од њих јој је држао очи и уста, други руке, а трећи ноге. За то вријеме, њена вршњакиња јој је скинула панталоне и доњи веш и непримјерено је додиривала, тврде родитељи који су се јавили редакцији.

Инцидент се, према ријечима родитеља, догодио када су дјеца узраста од пет година остављена сама у просторији вртића, тачније у соби за игру и одмор.

Саговорници истакли су да се у тренутку када се инцидент догодио у просторији за игру и одмор налазила и друга дјеца која су свједочила цијелом догађају.

Убиство у Тузли

Убиство у Тузли

– Неко од дјеце које је гледало је вриснуло и у том тренутку је стигла васпитачица која је дјецу раздвојила и објаснила им да више никада то не смије да се догоди – тврди саговорник.

Kако тврде, родитељи дјевојчице која је наводно претрпјела злостављање, сазнали су за цијели случај када су примијетили да се “понаша чудно и да има повреде на тијелу”.

– Након што су то видјели, уплашени родитељи су одвели дијете код љекара и психолога након чега је утврђено да дијете нема физичке, али има психичке тегобе – каже саговорник.

Дијете је, према његовим ријечима, испитано у Институту за мајку и дијете.

Полиција утврдила: Нема доказа

Отац дјевојчице је, како Блиц незванично сазнаје, случај пријавио полицији 20. септембра.

– Дјевојчица је претходне вечери приликом туширања рекла мајци да су је три дјечака оборила на земљу, држала је за руке и ноге, а једна дјевојчица јој је скинула доњи веш и додиривала – каже извор упознат са случајем.

Према незваничним сазнањима, дјеца су 2018. годиште.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:45 Серија: Флибег (16+) (Р)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм