Акција ”Токио”

Са Самарџијом на Јахорини приведена и Тијана Тегелтија

У акцији ”Токио”, у којој је ухапшен један од најтраженијих европских бјегунаца Младен Самарџија (33), приведена је и Тијана Тегелетија, бивша супруга некадашњег предсједника Високог судског и тужилачког савјета БиХ Милана Теглетије, потврђено је за АТВ.

Kако сазнајемо њу су припадници САЈ и Управе за организовани и тешки криминалитет МУП-а Републике Српске затекли у апартману који је Самарџија изнајмио у једном од хотела на Јахорини.

Незванично сазнајемо да је она дуже вријеме била у вези са бјегунцем са Интерполове потјернице.

Подсјетимо, за Самарџијом је Словенија расписала међународну потјерницу јер је недоступан правосудним органима те земље који га потражују ради вођења поступка за организовани криминал и трговину наркотицима.

Бјегунац ухапшен у акцији ”Токио”, која је открила продају 40 килограма кокаина

Бјегунац ухапшен у акцији ”Токио”, која је открила продају 40 килограма кокаина

За иста дјела осумњичен је и у БиХ. Како је саопштио МУП Српске истрага против њега вођена је у сарадњи са Тужилаштвом БиХ, те је документовано да је Самарџија након бјекства из Словеније наставио да руководи организованом криминалном групом која се бави међународном трговином  опојним дрогама на подручју Европске уније, БиХ, Србије и Црне Горе.

На Јахорини ухапшен један од најтраженијих европских бјегунаца!

На Јахорини ухапшен један од најтраженијих европских бјегунаца!

”Истрагом је документован превоз и продаја преко 40 килограма опојне дроге кокаин и пола килограма опојне дроге хероин. До сада је одузет један килограм кокаина, 8.000 КМ, 122.580 евра, четири пиштоља, лаптоп, више мобилних телефона, мања количина марихуане, 20 комада метака калибра 9x19 мм и више возила”, саопштио је МУП Републике Српске.

Према незваничним информацијама Самарџија је, преко курира из Словеније, организовао транспорт и продају наркотика у земљама региона.

Пратите нас и путем Вибера

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок