Jutjuber

Sahranjen Mirko Rašić: Ispraćen uz zvuke trube i motora

 • Извор: Телеграф
 • 26.05.2023. 13:00

Jutjuber Mirko Rašić sahranjen je danas na groblju Orlovača, u Beogradu.

Automehaničara ispratili su porodica i brojni prijatelji, uz zvuke trube i turiranja motora.

Mirkova vjerenica, Marijana, bila je neutješna i nije krila tugu i suze, a na sahranu je došla zajedno sa motoristima.

Brojni poznati oprostili su se od jutjubera, a među prvima je na Orlovaču stigao Ljubiša Preletačević Beli, koji mu je bio kao kum, zatim jutjuber Miloš Milaković, reper Rimski, radijski voditelj Predrag Popović Pop i drugi.

Mirko Rašić tragično je preminuo u utorak 23. maja 2023. godine. Njegovo beživotno telo pronašao je kolega u jednoj hali, u Surčinu.

Njegova vjerenica, Marijana, se nakon tragičnog saznanja javno oprostila od svog voljenog.

Ko je bio Mirko Rašić (33), jutjuber čije je beživotno tijelo pronađeno u hali

Ko je bio Mirko Rašić (33), jutjuber čije je beživotno tijelo pronađeno u hali

- Svemiru moj nedosanjani, ljubavi mog života, najbolji čoveče kod sam upoznala i pored koga sam doživela najveću sreću u životu, nadam se da si na nekom boljem mestu i da si konačno pronašao mir koji nismo uspeli da stvorimo na ovaj planeti. Znaj samo da će tvoj lik i delo živeti i dalje, jer kao što si umeo da kažeš, nisi ti za dzabe Rašić, živeće tvoja reč zauvek! Nikada ponosnija što sam zauvek ostala zvanično tvoja verenica, a nezvanično najponosnija žena na svetu što sam tvoja! Pali raketu letimo na drugu planetu svete moj! Gledaj me, bićeš ponosan, kako si uvek bio. Najponosniji Rašić (pratiću vatromete i zvezde padalice, ne brini). Do kraja sveta - napisala je njegova verenica i dodala...

Mirko Rašić izvršio samoubistvo vješanjem!

Mirko Rašić izvršio samoubistvo vješanjem!

- Ne brini svete moj, kad se vidimo opet pravimo planove iz početka. Voli te tvoj Srećko zauvek. Neke fotke koje su čekale mirnije dane života kada bismo bez strahova objavili sreću koja je nestvarna. Žao mi je što nisi uspeo da uživaš u istim. Ali nema veze ljubavi, napravićemo nove. Ceo svet si moj. Moja radost i srećko i zauvek ćeš to biti jer znaš sve. Pokazao si nam svima kako je biti divan čovek, otac i partner u živoru. Gledaj me, nadam se da te nikada neću razočarati. Toliko lepih uspomena... Nikada, ali nikada neću dozvoliti da ljudi zaborave kakav si čovek bio, nikada. Ja sam zbog tebe svete moj, danas bolji čovek. Možemo da računamo ovo u prvi ples koji nije dočekao septembar. Ali ništa od toga nije važno sad, važno je da si ti pronašao mir - napisala je Marijana.

(Telegraf)

Тагови:
 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

  '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:42 Спорт

  Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.