ATV

Един Туле

Самопрозвани теолог побјегао из БиХ у Швицарску након језивих пријетњи

  • Извор: Кликс
  • 21.11.2023. 17:54

Самопрозвани теолог и психолог Един Туле претходних дана објавио је читав низ узнемирујућих порука које су изазвале озбиљну забринутост у јавности. Он је побјегао из БиХ те се сада највјероватније налази се у Швицарској.

Из Федералног министарства унутрашњих послова су потврдили да су из Одсјека за сајбер криминал у Федералној управи полиције доставили Министарству унутрашњих послова Кантона Сарајево информацију у којој је наведена локација на којој се налази лице Един Туле.

"За предузимање даљих радњи у овом предмету надлежни су полицијски службеници Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево", поручили су из ФУП-а.

Како незванично сазнаје Кликс, Един Туле се сада налази у Швицарској.

Подсјећамо, на друштвеним мрежама, Туле је објавио узнемирујуће видеоматеријале у којима не само да пријети својој супрузи Аиди, него је и изразио пријетње политичарима и другим особама. Туле тврди да држи супругу везану и да је намјерава силовати и бацити под воз.

Нови ужас у БиХ: На Фејсбуку пријети да ће убити супругу

Нови ужас у БиХ: На Фејсбуку пријети да ће убити супругу


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:45 Серија: Флибег (16+) (Р)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм