ATV

Predložen pritvor

Saslušan osumnjičeni za prebijanje bebe i silovanje žene

 • Izvor: Kurir
 • 04.06.2023. 15:27

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan muškarac (26) osumnjičen za silovanje vanbračne supruge i prebijanje njihovog zajedničkog šestomjesečnog sina.

Osumnjičenom se na teret stavljaju krivična djela Silovanje i Nasilje u porodici.

On je na saslušanju negirao krivična djela za koja se tereti i iznio svoju odbranu.

Zemljotres u BiH

Zemljotres u BiH

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da mu odredi pritvor da ne bi uticao na svjedoke i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično djelo.

Naredba o sprovodjenju istrage protiv muškarca donijeta je zbog sumnje da je 1. juna oko 21 čas upotrebom sile i prijetnjom silovao svoju vanbračnu suprugu, dok je ona plakala i trpjela jake bolove.

Da ih Gospod zaštiti od nesreća - Dječak vojnicima KFOR-a poklanjao vjenčiće

Da ih Gospod zaštiti od nesreća - Dječak vojnicima KFOR-a poklanjao vjenčiće

Zaprijetio joj je da će je ubiti ukoliko pozove policiju, usljed čega se oštećena dodatno uplašila za svoju i bezbjednost njihovog zajedničkog djeteta.

Takodje se sumnja da je u prethonih nekoliko dana, u vrijeme kada djetetova majka nije bila prisutna, zlostavljao njihovog šestomjesečnog sina, zadajući mu udarce po glavi i tijelu, usljed čega je dijete zadobilo više tjelesnih povreda.

Kad neće Grad, hoće građani: Na Starčevici sami kose da se djeca mogu igrati

Kad neće Grad, hoće građani: Na Starčevici sami kose da se djeca mogu igrati


Tagovi:
 • 19:26 Serija: Slatke muke (12+)

  Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 20:26 Koncert: Jelena Karleuša

  Koncert: Jelena Karleuša

 • 21:46 Serija: Igra sudbine (12+)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 22:26 Serija: Istine i laži (12+)

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

 • 23:11 Serija: 1992 (12+)

  Serija '1992' je italijanska TV serija iz 2015. godine koju su kreirali Alessandro Fabbri, Ludovica Rampoldi i Stefano Sardo, prema ideji Stefana Accorsija, a u režiji Giuseppea Gagliardija.

 • 00:11 Noćni program

  Noćni program