ATV

Тузли

Седам повријеђених у тешкој несрећи

  • Извор: АТВ
  • 21.09.2023. 15:42

Седам особа, од којих пет теже, повријеђено је у саобраћајној незгоди у Тузли у којој су учествовали аутомобили тојота и мерцедес, саопштено је данас из Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона.

Из Универзитетског клиничког центра (УКЦ) Тузла саопштено је да је у овој здравственој установи хоспитализовано шест пацијената са полутраумом и тешким повредама који су смјештени у јединци интензивне његе, док је један отпуштен на кућно лијечење.

Пацијент Ђ.Д. (21) има повреда гаве, оперисан је и прикључен на респиратор, док М.В. (20) има повреду главе, грудног коша и кичме, те је, такође, на респиратору.


Пуцњава на граници БиХ и Хрватске

Пуцњава на граници БиХ и Хрватске

Пацијент Г.М. (26) је задобио повреду вратне кичме и горњих екстремитета, самостално дише и за њега је планиран операзвини захват, Д.А. (27) има повреду грудног коша, кичме и абдомена, у току је оперативни захват, док је М.Р. (37) задобио повреду главе, кичме и абдомена, самостално дише, а је планиран оперативни захват.

Пацијент М.Е. (22) има повреду ребара, свјестан је и комуниактиван, док је М.К. (21) медицински обрађен и отпуштен на кућно лијечење.

Увиђај ове саобраћајне незгоде која се догодила ноћас у 1.10 часова, обавила је полиција у присуству дежурног кантоналног тужиоца.

Увиђају је присуствовао и судски вјештак за саобраћајне незгоде. У току даљи рад на документовању ове саобраћајне незгоде.

Пратите нас и путем Вибера