Prokuplje

Sin pronađen mrtav u krevetu, majka ležala pored bez svijesti

  • Извор: Курир
  • 19.04.2023. 22:05

Tijelo Zorana P. (53) pronađeno je u krevetu u njegovoj kući u selu Gornja Stražava kod Prokuplja, a pored je nađena njegova majka Vera P., koja je ležala bez svijesti.

Ona je odmah prevezena u prokupačku bolnicu. U istoj kući bila je i Zoranova supruga Jasmina S. (47), koja je psihički bolesnik i koja i nije bila svjesna da joj je suprug preminuo. Slučaj je prijavila komšinica, prenosi Kurir.

Zoran je, prema prvim informacijama, preminuo prirodnom smrću, a kako su ispričale komšije, često je pio alkohol i koristio antidepresive. Jutros je pozlilo i njegovoj majci i pronađena je bez svijesti. Ni ona, kako tvrde komšije, nije znala da joj je sin umro.

Prodaje imanje za svega 10.500 evra

Prodaje imanje za svega 10.500 evra

Prva komšinica ispričala je da je vidjela Jasminu i pitala je šta joj radi suprug. Rekla je da je u krevetu i da se ne pomijera. To je komšinici bilo sumnjivo, pa je ušla u kuću i primijetila da je hladan i da ne daje znake života. Tada je pozvala Hitnu pomoć.

Komšije inače tvrde da su živjeli u užasnim uslovima, a da je Zoran često maltretirao Jasminu, čak joj zabranjivao da spava u kući, već je terao da spava u trošnoj štali kraj oronule porodične kuće.

Jasmina i Zoran imaju troje djece, koja su smještena u hraniteljsku porodicu, a njihovo materijalno stanje je izuzetno loše. Živjeli su od minimalca koji Zoran prima, kao i od socijalne pomoći.

Još dvije osobe kažnjene zbog preprodaje ulaznica za Srpska open

Još dvije osobe kažnjene zbog preprodaje ulaznica za Srpska open

Čim su čuli za tragediju, komšije su pritekle u pomoć Zoranovoj supruzi Jasmini, dok informacije o stanju njegove majke Vere nemaju.

Pratite nas i putem Vibera

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина