Antidiverzioni pregled u Sarajevu 

Skokovi na Bentbaši prekinuti zbog dojave o bombi

  • 18.08.2018. 17:55

Održavanje četvrtih međunarodnih skokova u vodu "Sarajevo Bentbaša 2018" prekinuti su zbog dojave o bombi koja se navodno nalazi ispod brane.

Službenici Policijske uprave Stari Grad su udaljili posjetioce i učesnike kako bi bio izvršen kontradiverzioni pregled. 

Ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo Mirvad Kurić ocijenio je da neko želi opstruisati dobre projekte, ali misli da nema razloga za zabrinutost. 

"Pobjednici su proglašeni, ali nisu dodijeljene nagrade. Uloženo je mnogo truda i neko je rekao da je bomba ispod brane. Neko želi opstruisati ovaj dobri sportski projekat", rekao je Kurić. 

Organizator skokova je Udruženje za promociju sporta i turizma "SporTur". 

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм