Добој

Сконтао је да се нешто дешава: Сахрањен Саша Кулишић

  • Извор: АТВ
  • 01.02.2024. 15:56

Свирепо убијени Добојлија Саша Кулишић сахрањен је данас на локалном гробљу.

Болни јецаји и сузе окупљених на посљедњем испраћају убијеног Кулишића прекидали су суморну тишину.

Сахрани су присуствовали породица и бројни пријатељи, а одмах поред ковчега стајали су Кулишићева бивша супруга и дјеца из првог брака.

Опроштају од Кулишића, међутим, није присуствовала његова друга кћерка коју је добио са супругом Андреом Кајганић, која је ухапшена због овог злочина.

Међу окупљенима се могло чути да је Кулишић наслутио да се нешто лоше дешава. Говорили су како је он сконтао да се нешто спрема.


Болни јецаји мајке убијеног Кулишића: Ишчупаше га из мог срца

Болни јецаји мајке убијеног Кулишића: Ишчупаше га из мог срца

Подсјећамо, Сашино тијело пронађено је 30. јануара у шуми у близини излетишта Преслица. Руке и ноге су му биле везане, а очи и уста облијепљени селотејп траком. Извучен је из кревета и доведен ту. 

Због свирепог убиства ухапшена су његова супруга Андреа Кајганић Дражен Лазаревић, за којег се вјерује да је њен љубавник.

Такође, ухапшена је и малољетна кћерка убијеног Кулишића и Кајганићеве, за коју постоји сумња да је помагала мајци у њеној намјери.

Како је раније саопштено из полиције, вјерује се да је Сашина супруга Андреа, са Драженом кобне ноћи упала у собу гдје је Саша спавао.


Шокантан обрт: Кћерка притворена због помагања убиства Саше Кулишића

Шокантан обрт: Кћерка притворена због помагања убиства Саше Кулишића

Тако га је, како се вјерује, Дражен ударио, те су Сашу везали и спаковали у гепек изнајмљеног аутомобила, а потом су за два возила отишли у шуму.

Тамо је, како се сумња, Андреа са три убода ножем испод груди пресудила Саши.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм