ATV otkriva

Slovenac uhapšen u nastavku akcije "Market", zaplijenjeno 18.000 evra

  • Извор: АТВ
  • 15.03.2023. 14:43

Državljanin Slovenije Mitja Kontić  uhapšen je u nastavku akcije "Market", nezvanično saznaje ATV.

Iz MUP-a Republike Srpske saopšteno je, uz navođenje inicijala, da je Kontić juče ušao na teritoriju BiH, nakon čega je krenula akcija.

Pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet u saradnji s Policijskim upravama Doboj i Istočno Sarajevo, te MUP-om KS, uhvatili su osumnjičenog na području Kantona Sarajevo.

Nakon što je njegovo vozilo zaustavljeno, policija je izvršila pretres i pronašla takozvani štek u kojem se nalazila veća količina novca, pištolj manja količina kokaina.

ATV nezvanično saznaje da je u pretresu vozila pronađeno i oduzeto 18.000 evra.

"Lice M.K. je lišeno slobode zbog sumnje da je počinilo krivično djelo 'Organizovani kriminal', a u vezi sa KD 'Neovlašten promet opojnim drogama' i isti se dovodi u vezu sa 1 kilogramom opojne droge kokain koja je oduzeta u Banjaluci od strane Uprave za organizovani i teški kriminalitet tokom realizacije operativne akcije 'Market'", saopšteno je iz MUP-a.

Istraga u ovom predmetu se nastavlja, a sve aktivnosti se sprovode po naredbama Suda BiH i pod nadzorom Tužilaštva BiH. 

Podsjećamo, u februaru je u akciji "Market" uhapšeno šest osoba zbog trgovine drogom. Više o tome na OVOM LINKU.

Тагови:
  • 19:55 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм