U provaliji

"Slutili smo najgore i desilo se" Rođaci pronašli Vladanovo tijelo u olupini auta!

  • Извор: Курир
  • 27.07.2023. 15:54

Tijelo Beograđanina Vladana Stankovića (48) pronađeno je danas u provaliji na putu od Utjehe do Ulcinja u njegovom automobilu i to poslije tri dana potrage za njim, a njegova sestra Snežana za Kurir kaže da su porodici javljane najtužnije vijesti.

Vladan je, da podsjetimo, nestao u ponedjeljak u Crnoj Gori kad je iz smještaja u Utjesi krenuo do Ulcinja i kada mu je najvjerovatnije usput pozlilo.

Apokalipsa: Ovako izgledaju ostrva Rodos i Krf nakon požara!

Apokalipsa: Ovako izgledaju ostrva Rodos i Krf nakon požara!

- Javljano nam je da je tijelo mog brata izvučeno iz njegovog automobila koji je bio u provaliji. Vjerovatno mu je pozlilo dok je vozio, pomišljali smo na to da je moglo da se desi. Slutilo je na najgore - kaže Snežana koja je van sebe zbog tragedije.

Tijelo su, kako saznaje Kurir, pronašli članovi Vladanovi rođaci koji su naknadno došli u Crnu Goru da ga traže, a onda pozvali policiju.

- Pronađena je olupina automobila "fiat idea" u jednoj provaliji. Slupan auto je izvučen i u njemu je pronađeno tijelo - kaže Snežana.

Masovnom ubici iz Mladenovca i njegovom ocu produžen pritvor

Masovnom ubici iz Mladenovca i njegovom ocu produžen pritvor

- Naložena je obdukcija, a poslije rezultata znaće se tačan uzrok Vladanove smrti - kaže očajna sestra i dodaje da su svi u porodice van sebe.

Ona se zhvalila svima koji su bili ukljućeni u potragu za Vladanom. Kako kaže, Vladanova majka je trenuto loše zbog svega i sada samo žele da budu jedni drugima podrška, pogotovo njegovoj djeci.

Vladan se kobnog jutra žalio na jake bolove u stomaku, a porodica se i spakovala da krene kući u Beograd. Vladan je legao da odmori prije puta, a onda je ustao i rekao da mora da ode do Ulcinja, da nešto obavi prije nego što krenu.

Pojavila se djevojčica s autizmom koja je nestala prije četiri godine

Pojavila se djevojčica s autizmom koja je nestala prije četiri godine

Njegov sin je želio da ide sa ocem, ali je Vladan, kao da je predosjetio nešto, rekao da hoće da ide sam i od tada mu se izgubio svaki trag.

Porodici je rekao da ide da završi nešto oko automobila, ali njihova pretpostavka je od početka bila da mu je možda bilo loše, pa da je krenuo kod ljekara.

Horor: Dječak (5) našao pištolj i ubio brata, mališani bili pozitivni na kokain i marihuanu!

Horor: Dječak (5) našao pištolj i ubio brata, mališani bili pozitivni na kokain i marihuanu!

- Plan je bio da se vrate kući, a on je dobio da li stomačni virus ili šta je bilo u pitanju. Pretpostavljam da je krenuo do ljekara, a i porodici je rekao da ide da sredi nešto oko automobila i od tada ga nigdje nema - rekla je juče Snežana za Kurir, a danas je saznala strašne vijesti.

(FOTO: PRINTSCREEN/DRUŠTVENE MREŽE)


Пратите нас и путем Вибера

  • 20:10 Микродржаве: Малта, документарни програм

    '''Микродржаве: Малта, документарни програм

  • 21:10 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 22:00 Серија: Ко те шиша (12+)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:30 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:45 Серија: Ред Рок (12+)

    ''''Ред Рок' је ирска криминалистичка серија у режији Петера МкКена која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Рок у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:15 Ноћни програм

    Ноћни програм