Зеница

Снимак насиља потреса БиХ: 'Истјеривали ђавола' из дјечака, малтретирали га и скидали

  • Извор: Агенције
  • 22.04.2024. 16:10

Страшан снимак насиља настао у Зеници шири се друштвеним мрежама, а главни актери су дјечаци који малтретирају вршњака и, како кажу, из њега "истјерују ђавола".

На почетку видеа беспомоћни дјечак окружен је својим вршњацима који му уз псовку говоре да проучи рабби јесир, а он видно потресен непрестано плаче, док други дјечак урла и упућује псовке.

Дјечак све вријеме, кроз плач, говори да жели кући а његови вршњаци пријете, да би након пар минута почели “истјеривати ђавола" из њега.

Дјечака потом, који је окружен чак и дјевојчицама, тјерају да легне на леђа, покривају му лице, очи, а потом му скидају шорц, дирају полни орган и све то снимају док он беспомоћно лежи, плаче и жели кући.


Додик: БиХ је била и остала уточиште исламским радикалистима

Додик: БиХ је била и остала уточиште исламским радикалистима

Видео је потресао Зеницу, али и читаву јавност у БиХ јавност.

Пријетње, увреде, злостављање, псовке и још много тога упућено је према 9-годишњем дјечаку који кроз плач жели да оде из овог друштва, док његови вршњаци све снимају.

Министарство унутрашњих послова (МУП) Зеничко-добојског кантона (ЗДК) потврдило је да се од јутрос предузимају све активности на расвјетљавању овог догађаја, пише портал "072.инфо".

Након комплетирања свих чињеница, Тужилаштву ЗДК биће достављен извјештај, након чега ће бити познато више информација о даљим мјерама и радњама.

Поменути портал пише да су се данас састали директор школе, предсједник Школског одбора и родитељи дјеце која злостављају дјечака на снимку.


Жртвовала себе да роди сина, а сада је преминула: Аци је потребна наша помоћ

Жртвовала себе да роди сина, а сада је преминула: Аци је потребна наша помоћ

"Сви они су, вјерујте, плакали док су гледали снимак. У шоку су. Спремни су и желе отићи родитељима дјечака како би се извинили", каже предсједник Школског одбора Џемал Салкић.

Додаје и то да покушавају ступити у контакт с родитељима дјечака, међутим, искључили су мобилне телефоне.

Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.