Страшан злочин

Шокантне информације о убиству у Добоју

  • Извор: АТВ
  • 01.02.2024. 19:05

Нема краја шокантним информацијама у случају монструозног убиства Саше Кулишића из Добоја. Не само супруга, него и четрнаестогодишња кћерка дио је мучког плана.. Сумња се да је била саучесник у очевом убиству.

Да је ухапшено  и задржано у притвору једно малољетно лице, потврђено је и из добојског Окружног јавног тужилаштва. Незванично, ријеч је старијој од двије кћерке које је  Кулишића имао са осумњиченом за убиство Андреом Кајганић. Осумњиченој дјевојчици одређен  је малољетнички притвор до 30 дана. 

„У односу на осумњичено малољетно лице а на приједлог тужилаштва, Основни суд у Добоју је дана 31.01. одредио једномјесечно притвор“, навели су из ОЈТ Добој.

Дјевојчица 2009. годиште спроведена је у притворску јединицу Казнено-поправног завода Добој. Наводно је управо она омамљивала оца лијековима, сипајући их у лимунаду и воду. Радила је то по инструкцијама мајке, сазнаје АТВ. Ријеч је о лијековима попут бенседина и лексилијума. За сад није познато да ли је дјевојчица била упућена у паклени план који је сковала њена мајка. АТВ незванично сазнаје да је кћерка сарађивала са полицијом, и била веома хладна. 

Сконтао је да се нешто дешава: Сахрањен Саша Кулишић

Сконтао је да се нешто дешава: Сахрањен Саша Кулишић

Свим информацијама које су испливале у јавност шокирани су, не само Добојлије, него и цијели регион. Сашини пријатељи не могу да вјерују на како бруталан начин им је скончао друг. 

„Можете замислити какав је нама то шок био, кад смо чули то све, поготово што је та жена, то урадила, и њу смо знали добро, долазила је овдје, све је изгледало нормално са стране, сад шта је у четири зида то нико не зна, али нама са стране је изгледало нормално, живјели су повучен живот, нормалан,  шта је се десило, то само она зна вјероватно“, рекао је Александар, пријатељ убијеног.

Оно што се сигурно зна јесте да је злочин био до детаља унапријед осмишљен. Саша је трован данима, кобне ноћи су га онесвијестили, везали и одвезли у гепеку рентаног аута на оближње излетиште. О бруталности злочина свједочи и то да је остављен везаних руку и ногу, са селотејп траком преко очију и уста, да лежи у крви на лишћу. 

Основни суд Добој: Малољетница осумњичена за тешко убиство

Основни суд Добој: Малољетница осумњичена за тешко убиство

Неколико дана раније, Андреа и њен једва пунољетан љубавник Дражен Лазаревић изнајмили су ауто и стан на дан у Бањалуци. Ту су оставили њен аутомобил а у Добој се вратили изнајмљеним, гдје су такође рентали још једно возило. 

Након што су свој монструозни план спровели у дјело, Андреа се поново вратила у Бањалуку гдје је и ухапшена, док је Лазаревић ухапшен у Добоју. Полиција је, како сазнајемо, брзо све открила јер су имали информацију да су њих двоје виђени  заједно у присном односу, али и да је Лазаревић примијећен у изнајмљеном возилу. 

Саша Кулишић сахрањен је данас на добојском гробљу Шушњари.

Пратите нас и путем Вибера