Čačak

Srbija: Preminuo tokom intimnog odnosa u hotelskoj sobi

  • Izvor: Kurir
  • 04.11.2022.15:40

Muškarac (60) iz Čačka preminuo je je juče u jednom hostelu, a kako se sumnja njemu je pozlilo tokom s**sualnog odnosa s jednom mlađom ženskom osobom.

Podsjetimo, čovjek je dovezen juče u kasnim popodnevnim satima u čačansku bolnicu, ali bez znakova života.

"Policija je u hotelsku sobi pored njegovog tijela pronašla čašu do pola napunjenu vodom, u kojoj je bila i praškasta materija nepoznatog porijekla. Pretpostavlja se da je je riječ o stimulativno-erektivnom sredstvu", kaže neimenovani sagovornik "Kurira" navodno upoznat sa detaljima istrage i dodaje:

"Kad je muškarac dovezen u čačansku bolnicu nije davao znake života, pokušana je i reanimacija, ali bezuspješno. Pretpostavlja se da je smrt nastupila dosta ranije".

Naime, sumnja se da je žena sa kojom je bio u sobi, kada je vidjela da mu se zdravstveno stanje pogoršava, pokupila svoje stvari i otišla.

"Dosta kasnije, osoblje hostela je ušlo u sobu i zateklo mrtvog muškarca. Oni su i pozvali Hitnu pomoć", kaže izvor.

"Nije isključena mogućnost da bi nesrećni čovjek preživio da je ženska osoba odmah pozvala pomoć, ali ona je iz nekog razloga pobjegla", kaže on i dodaje:

"Sumnja se da je preminulom pozlilo tokom seksualnog odnosa s tom mlađom ženskom osobom i da se ona vjerovatno uplašila. Nije otkriveno ko je žena".

Tagovi: