Обрачун

Српчанин провоцирао жениног љубавника, он га с друштвом претукао

Србачка полиција ухапсила је шест особа из тог града због сумње да су пресрели и претукли суграђанина, који је са тешким повредама завршио на Универзитетском клиничком центру Републике Српске!

Ухапшени су Д.Ј., Н.Ј., С.С, М.Т., Н.Ј., О.Ј. сви из Српца због сумње да су починили кривична дјела тешка тјелесна повреда и оштећење и одузимање туђе ствари, али су након криминалистичке обраде пуштени на слободу.

Како сазнаје АТВ у позадини цијелог случаја су љубавни јади претученог, чија је ванбрачна супруга наводно била у вези са једним од осумњичених. Он је због тога кренуо да се суочи са жениним љубавником и сат времена прије него што је претучен изазвао је сукоб с њим и његовим друштвом.

Незванично сазнајемо да је ”натерао” аутомобил на њих... Све је окончано без тешких посљедица, а интервенисала је и патрола полиције и упозорила га да престане с таквим понашањем. Међутим, он је наставио да их провоцира, да би га они у једном тренутку пресрели возилом, извукли га из аутомобила и брутално претукли.

Из ПУ Градишка је саопштено да се све одиграло у суботу око 22.45 часова, када је оштећени пријавио да га је са аутомобилом пресрела група људи, те су га физички напали и оштетили његово возило.

”Поступајући по пријави полицијски службеници ПС Србац дошли су до оперативних сазнања да су лица иницијала  Д.Ј., Н.Ј., С.С, М.Т., Н.Ј., О.Ј. сви из Српца, пресрели оштећеног, те разбили стакло на вратима возача и оштетили возило, након чега су му задали више удараца по тијелу и у предјелу главе”, наводи се у саопштењу.

Додаје се да је претучени збринут у Хитној помоћи у Српцу, а потом је упућен на даље лијечење у УКЦ Републике Српске. Незванично сазнајемо да је након указане помоћи одбио даљу хоспитализацију.

”О свему је обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који је наложио да се лица испитају на наведене околности, те да се у редовној процедури достави извјештај о почињеним кривичним дјелима”, наводе у ПУ Градишка.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм