Трагедија

Срушила се једрилица код Бихаћа, погинуо пилот

На подручју Заваље код Бихаћа данас је дошло до пада једрилице без мотора при чему је погинуо пилот, потврдио је за АТВ портпарол МУП-а Унско-санског кантона Але Шиљдедић.

Он каже да су грађани полицији око 16.45 часова дојавили да су уочили пад летјелице.

"На лице мјеста одмах су упућене полицијске патроле, ватрогасци и екипа Хитне помоћи. Потврђено је да је једрилица, односно летјелица без мотора, пала у реону Заваље, надомак Бихаћа. Нажалост, можемо потврдити информацију да је једна особа смртно страдала и да је највјероватније ријеч о пилоту", рекао је Шиљдедић.

Он каже да је у току увиђај, те да се ради на излачењу летјелице.

"Истрага је у току. Засада не можемо говорити о томе како је дошло до несреће, ни шта је узрок смрти пилота и то ће бити утврђено обдукцијом и вјештачење свих трагова", рекао је Шиљдедић.

Будући да се ради о спортској летјелици, полицијски службеници су у контакту са једриличарским клубом из Бихаћа како би прикупили што више информација о лету који је завршио трагично.

(Фото: Крајина.ба)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Прича се (Р)

    Емисија: Прича се (Р)