Stravični masakr

Šta je od supstanci uzimao pomahnitali ubica Sulejmanović?

  • Извор: Аваз
  • 19.08.2023. 14:44

Osam dana od stravičnog masakra koji je počinio pomahnitali Nermin Sulejmanović u Gradačcu, inspektori sklapaju kockice.

Kako se navodi, ključni dokaz je njegov mobilni telefon.

Međutim, šta je to u čovjeku da počini takva zlodjela bez trunke empatije prema svojim žrtvama?

Šta je pospješilo da onako hladnokrvno ubije nevjenčanu suprugu Nizamu, sve to snima uživo na Instagramu, da u lokvu krvi stavi svoje dijete, devetomjesečnu bebu, da onako ubije oca i sina i hladno se odveze do farme u Ledenicu Donju?

Novi detalji ubistva u Gradačcu: Sutkinja rješenje poslala čak i pomahnitalom ubici

Novi detalji ubistva u Gradačcu: Sutkinja rješenje poslala čak i pomahnitalom ubici

Pored debelog kriminalnog dosjea i karaktera lokalnog šerifa u mjestu u kojem se svi njemu moraju sklanjati i davati mu prednost u svemu, a što je Sulejmanović svakako bio, na poticanje prekomjerne agresije, ističe ljekarska struka, uticali su i steroidi i anabolici koje je uzimao.

– Nemoguće je imati onakve mišiće bez korištenja tih supstanci, odnosno prekomjerne upotrebe. Njihov je rezultat agresija između ostalog. Ne možeš nikada one mišiće napraviti bez prekomjerne upotrebe steroida i anabolika. Na primjer, ako je 0,2 miligrama doza, oni uzimaju po 10 ili 15 miligrama da bi bili što veći, što bolji, a rezultat toga ti je, da to utiče na mozak. Na to dodajte njegovu prošlost koja nije momka iz biblioteke, nego nasilnika i kriminalca, dobijate psihopatu 100 odsto – kaže sagovornik Avaza.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм