Нико не зна шта је хтио да поручи

Шта је осумњичени за убиство Данке Илић рекао на мајчином гробу

  • 19.05.2024. 13:52

На новом Злотском гробљу на сахрани Светлане Драгијевић је био присутан осумњичени за убиство мале Данке Илић, Дејан Драгијевић и супруг Радослав, под полицијском пратњом. Они су доведени на сахрану Светлане Драгијевић.

Са лисицама на рукама, ова двојица су изведена из полицијске марице пред окупљене, што је изазвало различите реакције код присутних. Малобројни очевици су примијетили да је Дејан Драгијевић, упркос ситуацији у којој се налази, дјеловао сасвим нормално и опуштено. Његово понашање изазвало је шок и запрепашћење међу присутнима, који су били збуњени његовом реакцијом.

За 40 дана изгубио сина и жену: Радослав дошао да на вјечни починак испрати Светлану

За 40 дана изгубио сина и жену: Радослав дошао да на вјечни починак испрати Светлану

Неки од присутних су изразили своје згражавање над Дејановим понашањем, сматрајући да је недопустиво да се осумњичени за тако тешко дјело понаша опуштено у тренутку када би требало да покаже барем трунку кајања или саосјећања.

- Као да га смрт мајке није уопште дотакла. Био је смирен, чак је климнуо главом и осмијехнуо се једном од гробара који се затекао ту код раке у коју је требало да се сахрани његова мајка Светлана. Ни трага туге на лицу, бола, суза. Једноставно сасвим опуштен као да му је све потаман, просто нисмо могли да се начудимо. Још је том човјеку нешто и добацивао, у фазону шта се напољу дешава, али од полиције није могао много да прича - прича за Телеграф један од неколицине који су присуствовали када су први стигли да упале свијеће Светлани Драгијевић, син Дејан и супруг Радослав и испрате је на вјечни починак.

Како се наводи, осумњичени за убиство Данке Илић је на сахрани мајке, отишао и до гроба покојног брата гдје му се заклео да га никад неће заборавити и да ће остварити планове које су заједно договорили.

Медији: Умрла мајка осумњиченог за убиство мале Данке

Медији: Умрла мајка осумњиченог за убиство мале Данке

- Дејан је у једном тренутку пољубио крст од брата и нешто му рекао. Као да се заклео да ће наставити нешто што су њих двојица хтјели да ураде. Шта му се тачно заклео то само он зна, ко зна шта је у питању - каже извор из Злота.

Полицајци су све вријеме били уз осумњичене и нису им дозволили да разговарају ни са ким.

- Обојица су доведена марицом и враћени су одмах послије сахране. Стајали су са лисицама на рукама док су полицајци све вријеме били уз њих. У једном тренутку Дејан је понављао неке ријечи гледајући у небо, али нико није разумио шта је причао - каже извор.

Светлана је, да подсетимо, преминула у среду док је била код комшија.

- Њој је изненада позлило и она је преминула. Светлана је од 4. априла живјела сама, пошто је полиција ухапсила њеног сина Дејана Драгијевића (50), због сумње да је убио Данку Илић. Два дана касније, полиција је ухапсила и њеног мужа Радослава, али и млађег сина Далибора - каже извор и подсјећа да је Далибор Драгијевић умро у притвору.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: