Сарајево

Старија жена пала у аутобусу градског превоза, задобила тешке повреде

  • Извор: Радио Сарајево
  • 26.01.2024. 13:35

У Сарајеву је јуче, 25. јануара, дошло до саобраћајне несреће у којој је тешко повријеђена путница аутобуса градског превоза.

Министарство унутрашњих послова Кантона Сарајево данас је објавило више детаља догађаја, који се десио на коловозу улице Асима Ферхатовића, подручје општине Центар Сарајево.

"Приликом покретања аутобуса јавног градског превоза којим је управљао К.Х., рођен 1994. године, настањен у Сарајеву, дошло је до пада путнице у аутобусу Н.Х., рођене 1947. године, настањене у Сарајеву.

Жена изашла из аутобуса, ударио је ауто и убио на мјесту

Жена изашла из аутобуса, ударио је ауто и убио на мјесту

Након изласка из аутобуса у улици Зелених беретки, општина Стари Град Сарајево, 77-годишњакиња се пожалила на болове, а љекарску помоћ јој је указала екипа Завода за хитну медицинску помоћ Кантона Сарајево. На КУМ-у УКЦ у Сарајеву љекар је констатовао да је именована задобила тешке тјелесне повреде опасне по живот, те је на Клиници за анестезију и реанимацију задржана на даљем лијечењу", открива МУП.

Обавијештен је дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево, а увиђај су обавили припадници Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево и овлаштени судски вјештак саобраћајне струке.

Полицијски службеници Одјељења за саобраћајне истраге, под надзором поступајућег тужиоца, настављају рад на документовању ове саобраћајне незгоде.

Пратите нас и путем Вибера

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.