Код Рашке

Старији брачни пар страдао у пожару

  • Извор: Агенције
  • 19.09.2023. 18:05

Супружници Н.В. (70) и Б.В. (68) страдали су у пожару који је послије поноћи избио у викендици у селу Милатковиће на територији општине Рашка.

Према ријечима комшија страдалог брачног пара све службе брзо су стигле до тог села, али брачном пару није било помоћи.

Полиција је јутрос током увиђаја пронашла угљенисана тела на мјесту несреће.

"Били су добри и поштени људи. Највјероватније нешто са струјом, око шпорета није било у реду. Ватра је избила и захватила дрвени сточић и то је све изгорјело. Њих је сигурно ухватио сан и угушили су се. Ми нисмо ништа видјели, са друге стране ријеке Рашке су нас звале комшије. Неки момци из Новог Пазара ишли су туда цестом и видјели, то је био велики пламен. Ватрогасци су дошли, гасили, три цистерне су потрошили али није им било спаса, згариште и даље тиња", изјавио је комшија страдалих Миодраг Вуковић из села Милатковиће.

Сахрана страдалих у пожару биће обављена у сриједу, пише Тањуг.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм