Убиство

Стефановић убоден у срце: Осумњичена спроведена у ОЈТ Бањалука!

Милица Диљевић из Бањалуке, осумњичена за убиство Звонимира Стефановића (53), спроведена је у Окружно јавно тужилаштво у Бањалуци!

Она ће у наредна 24 часа бити саслушана у својству осумњичене након чега ће тужилац донијети одлуку о евентуалном приједлогу за притвор.

Диљевићева, која је била Стефановићева партнерка, сумњичи се да му је у недјељу 4. фебруара нанијела смртоносне повреде у стану у бањалучком насељу Борик, у којем су наводно заједно живјели.

Потврђено: Мушкарац убијен у Бањалуци

Потврђено: Мушкарац убијен у Бањалуци

Жртва је на грудима имала једну убодну рану, од ножа, који је током увиђаја пронађен и биће послат на вјештачење. Обдукцијом је утврђено да му је оштрица забијена у срце.

”Оштрица је пробила плућа и завршила у срцу и жртва је умрла усљед искрварења”, каже извор близак истрази.

Тачне околности и мотив злочина нису познати. Вјерује се да је између Стефановића и Диљевићеве дошло до свађе током које је она потегла нож.

"Швабо је био лафчина": Познаници убијеног Бањалучанина откривају детаље из његовог живота

Према незваничним информацијама осумњичена је опрала крв и очистила мјесто злочина, а након тога је позвала познаника тражећи помоћ. 

Ради се о мушкарцу, који је у почетној фази истраге приведен, али је пуштен након што је саслушан у својству свједока. Видјевши да Стефановић не даје знакове живота он је позвао Хитну помоћ, која је само могла да констатује смрт.

Ево ко је осумњичен за убиство Звонимира Стефановића

Ево ко је осумњичен за убиство Звонимира Стефановића

Иначе, Милица је радила као фризерка. Незванично сазнајемо да је управо она унајмила стан у којем се злочин догодио, а да се Стефановић код ње доселио прије неколико мјесеци. За то вријеме полицији није пријављивано да су се њих двоје сукобљавали, нити је било пријава за насиље у породици. 

Из полиције је кратко саопштено да се М.Д. доводи у везу са извршењем кривичног дјела убиство, те да све мјере и радње предузимају под надзором тужилаштва.

Мотив и околности злочина нису жељели да коментаришу.

Пратите нас и путем Вибера

  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Имате ријеч са Милијаном Кос

    ''Ко? Шта? Када? Гдје? Зашто? Како? И ту се питања не заустављају - отворено и одважно.

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Ко те шиша

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)