Билећа

Суграђанину пуцао на ауто, полиција му пронашла арсенал оружја

  • Извор: АТВ
  • 07.11.2023. 11:20

Љ.Т. из Билеће приведен је због сумње да је суграђанину пуцао на аутомобил голф.

Полиција је у недјељу добила пријаву да је аутомобил оштећен, а након изласка на мјесто догађаја пронађено је пет чаура од ватреног оружја, калибра 7,62 мм.

"Оперативним радом на терену полицијски службеници су дошли до сазнања да је могући извршилац кривичног дјела лице иницијала Љ.Т. из Билеће", саопштено је из Полиције.

Службеници су потом претресли стан и друге просторије које Љ.Т. користи и пронашла мањи арсенал оружја.

"Претресом је пронађено и привремено одузето: 185 комада метака различитог калибра, четири ручне бомбе, два резервна оквира за пиштоље и један резервни оквир за аутоматску пушку", наводи се у саопштењу.

Против Љ.Т. ће Окружном јавном тужилаштву у Требињу бити поднесен извјештај о почињеном кривичном дјелу због постојања основа сумње да је починио кривична дјела: Оштећење и одузимање туђе ствари из члана 240. и Недозвољена производња и промет оружја или експлозивним материја.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    ''''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.